بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شبا تا دیر وقت بیرون نمیمونه ..شب خونه کس دیگه نمیمونه ..هر چی میشه میگه احترامبزرگتر واجبه..تو خودت انتخاب مامانشی یا مامانش تاییدت کرده تا با تو ازدواج کرده..نظرات مادرش براش الویت داره..هر کدوم یه نشانست
مردای مستقل اول انتخابشونو میکنن بعد به مادرشون اطلاع میدن..ولی یه سری از مردا هستن که اگه مادرشون از دختره خوشش نیومد قید دختره رو میزنن یا اگه مادر تایید کنه شما رو انتخاب میکنن
ول کنن بابا از اون ور بوم افتاده ،،، اینکه فقط مامانش انتخاب کرده باشه مطلقا مشخصه که دیگه همه چیزش زیر نظر مامانشه ،،اما وقتی مورد تایید خانواده باشی خب مشخصه آدم نمک نشناسی نیس و احترام سرش میشه و درست تربیت شده و آدم خانواده داریه و خانواده براش مهمه
مردای مستقل اول انتخابشونو میکنن بعد به مادرشون اطلاع میدن..ولی یه سری از مردا هستن که اگه مادرشون ا ...
هوم
ولی من نمیدونم کدوم یکی محسوب میشم
ازم خوشش میومده به مامان باباش گفته اونام موافق بودن
به گفته خودش اگه با دلیل قانعش میکردن دست میکشید ولی اگه همینجوری میگفتن نه قبول نمیکرد(اینو به این اشکاری نگفته ها اینجوری میگم شما متوجه بشی چجور ادمیه)
هوم ولی من نمیدونم کدوم یکی محسوب میشم ازم خوشش میومده به مامان باباش گفته اونام موافق بودن ...
خودت میدونی دیگه قبل ازدواج چشماتو باز کن همه عیباش رو ببین بعد ازدواج دیگه چشماتو ببند اینطوری نباشه که قبل ازدواج بگی عیبی نداره ولی بعد ازدواج بگی وای این اینطوریه