خانوما پسرم یه ماه پیش یه دندون پایین درآورد ولی قبل دراومدن برای اولین بار یه آنفولانزای سخت گرفت تب 40 و اوووف نگم براتون که کار به آزمایش کشید و گفتم الان اتفاقه بدی میوفته برابچم، تموم شد دندون درآورد دوباره هفته بعد عطسه آبریزش بینی و سرفه و چرک گلو و باز بعده خوب شدن یه دندون کنارش، الان 4 روزه که دوباره همون علائم باز همراه تب شدید الان میبینم دندون بالا سرزده، اینا طبیعین یا نه؟ کی تجربه داشته، والا میترسم این همه داروهای شیمیایی در عرض یه ماه بچم خورده خیلیم لاغر شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
يعنی سرما میخوره دندون درمیاره طبیعیه خب این دارو ها چرک خشکنا چی هنوز تازه سه تا درآورده اگه اینقدر مریض بشه و آنتی بیوتیک بخوره که چی میمونه از بچه 🥺
ارده تب شو میفهمم ولی چرک و عفونت سینه و سرفه و آبریزش شدید بینی خیلی برام عجیبه نگرانم چون هنوز تازه 3 تا دندون درآورده همه رو اینجوری بشه که پس چی میمونه ازش