2777
2789
عنوان

چه کاری در حق فرزندتون کردین

129 بازدید | 12 پست

سلام .

خانوما چه کاری در حق فرزندتون کردین یا چه استعدادی رو توش تقویت کردین که الان بابتش خوشحالین؟

من خودم از هفت ماهگی پسرم براش کتاب داستان خریدم و می‌خوندم براش .الان که پنج سالشه کلی کتاب داره که حتی یدونشونم خراب یا پاره نکرده . فوق العاده علاقه مند شده به کتاب خوندن و من بابت این موضوع خیلی خوشحالم😍

کاربر قدیمی هستم .خودم خواستم تعلیق شم.   عاشق خورشت کرفسم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من چهارسالشه عاشق کتابه و کلی کتاب داستان داره 

کلاس زبان میره

کلاس موسیقی میره

ژیمناستیک هم بردم که دوست نداشت اصرار نکردم

عاشق فوتباله میخوام ببرمش فوتبال

این کلاس ها همش با علاقه ی خودش میره

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
پسر من چهارسالشه عاشق کتابه و کلی کتاب داستان داره  کلاس زبان میره کلاس موسیقی میره ژیمناستی ...

چقدر عالی 😍 پسر منم پیش یک می‌ره . توی مهدش این کلاس ها رو داره منتظرم ببینم به کدوم بیشتر علاقه نشون میده

چقدر عالی 😍 پسر منم پیش یک می‌ره . توی مهدش این کلاس ها رو داره منتظرم ببینم به کدوم بیشتر علاقه نش ...

پسرتون متولد ۹۷ یا نیمه اول ۹۸؟

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

دخترم ۱۶ ماهشه یادش دادم پوشکش رو خودش ببره بندازه تو سطل ...

خودشم رو زمین اشغالی ببینه حتی کوچیک میبره میندازه تو سطل اشغال  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
دخترم ۱۶ ماهشه یادش دادم پوشکش رو خودش ببره بندازه تو سطل ... خودشم رو زمین اشغالی ببینه حتی کوچیک ...

عزیزممم😂😂😂 چقدر خوووب . همین کارهای کوچیک کم کم بچه رو مسئولیت پذیر بار میاره