2777
2789
عنوان

تجربه اولین روز دانشگاه

7531 بازدید | 115 پست

امروز اولبن رووزی بود ک رفتم سر کلاس 

شب قبل ی عالمه ماسک و کرم و اینا زدم ب صورتم کلی بخودم رسیدم و وسایلمو آماده کردم 

صب ی کت لی با شلوار لی پوشیدم با ی کتونی سفید 

ی ضد آفتاب و لیفت و ی خط چشم فقط حتی یادم رفت ی برق لبی چیزی بزنم 

با کلی استرس راهی شدم قبلشم ی صبونه کامل خوردم 

رفتم اولین کلاسمو پیدا کنم همش میترسیدم تک دختر باشم ولی خدارو شکر همون لحظه ک دنبال شماره کلاسم بودم ی دختره هم دم در همون کلاس بود 

کلی خوشحال شدم و همون اول باهم صمیمی شدیم 

نیم ساعت گذشت ک 5 /6 تا پسر تو کلاس جمع شدن 

همون اول کاری هم سگار و اینا اوردن کشیدن 

ن ما ب اونا محل میزاشتیم ن اونا یکم معذب شدم ک دقیقا پشت سرم بودن 

امیدوارم روزای بعدی یکم بهتر شن 

خلاصه ک کلاسمون تشکیل نشد ما هم هی دنبال استاد و کلاسای بعدی بودیم 

دیگ اخرش با همون دختره رفتیم یجا نشستیم یکم چیز میز خوردیم بعد ب دوستم معرفیش کردم

بعدشم دوتایی رفتیم پاساژ گشتیم و اینا 

درکل بد نبود ولی نمیدونم چرا هنوز حس خوبی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور تو کلاس سیگار کشیدن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

کتت تا کجا بود

هنوز کلاسا تق و لقه تشکیل نمیشه 

با هرکسی تو دانشگاه دوست نشو اول یه شناختی پیدا کن بعد 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

خب پارت ۲ رو کی میزاری😁

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲