2777
2789

لطفا نیایید بگید وای خطرناکه و اینا.چون هر عملی ریسک خودشو داره و خیلی ها انجام دادن ..‌‌‌‌‌‌‌‌من ماه دیگه نوبت دارم.لیپوساکشن پهلو پشت کمر شکم .وتزریق چربی به باسن ...فقط میخام بدونم دردش تا چه اندازه هست؟چند روز درد داریم؟

عزیزم من انجام دادم شکم و پهلو و خط سوتین واقعا اذیت شدم من دو بار سزارین کردم ولی این عمل از سزارین سخت تر بود .تو مطب انجام دادم منشی اونجا بهم گفت خیلی راحت اصلا اذیت نمیشی ولی واقعا سخت بود عذر میخواهم روز اول برا دستشویی از لگن استفاده میکردم .چون همراه چربی خون هم کشیده میشه خیلی بی حال میشه آدم بعد من دکترم گفت تا یک هفته فقط آب گوشت می‌خوردم با کمپوت آناناس .بعد باید اون شکمبند ساعت شنی رو تا سه روز در نیاری .بعد سه روز که درش آوردی به سختی میشه ببندیش .من اسفند انجام دادم الآنم یه سه هفته رژیم و ول کردم داره دوباره داره بر میگرده.ولی چند ماه اول خیلی خوب بود ولی واقعا زجر کشیدم

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)

من هنوز فرم شکمم ناهمواره صاف نشده همه اشم باید شکم بند بپوشی که واقعا اذیت کننده اس.ولی بعضی از خانوما بودن فقط قسمت شکمشون رو ساکشن کرده بوده آن اونا میگفتن اذیت نشدیم چون یه قسمت بود ولی من چون پشت و پهلو و شکم بود سخت بود بعد چربی خیلی زودتر از اونی که فکرشو کنی برمیگرده

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آستانه تحمل دردت بالاس و بنیه ات قویه و تحمل گرفتن رژیم دائمی رو داری و تحمل پوشیدن شکم بند از صبح تا شب موقع خواب رو داری انجام بده

من هنوز فرم شکمم ناهمواره صاف نشده همه اشم باید شکم بند بپوشی که واقعا اذیت کننده اس.ولی بعضی از خان ...

شما کی انجام دادین؟ دردش قابل تحمل هست؟ چند روز درد داشتین؟در کل راضی هستی؟ میشه تجربتو کامل بگی لطفا؟

شما کی انجام دادین؟ دردش قابل تحمل هست؟ چند روز درد داشتین؟در کل راضی هستی؟ میشه تجربتو کامل بگی لطف ...

۷ ماه پیش انجام دادم.تا یک هفته درد داشتم .اگه برگردم عقب انجام نمیدهم شکمم ناهموار از یه طرف زیاد کشیده از یه طرف کم ویه مدت که رژیمو ول کردم داره برمیگرده

ولی من شنیدم مناطقی که ساکشن میشن دیر تر چربی رو جذب میکنن

به منم همینو گفتن ولی اینجور نیس

۷ ماه پیش انجام دادم.تا یک هفته درد داشتم .اگه برگردم عقب انجام نمیدهم شکمم ناهموار از یه طرف زیاد ک ...

رژیم خاصیت به چه صورت هست گلم؟؟؟

هزینش چند شد.

من کل هزینه اش۵۸ میلیون شد

من دوماه پیش لیپو ۳۶۰ و ترنسفر باسن انجام دادم ،دوستان از این تکست من عکس بگیرید هر کی گفت میخوام اینکارو انجام بدم بهش نشون بدین . واقعا مرگ و زندگیه نه بخاطر عمل بخاطر بعد از عمل . درد بسیییییییییار وحشتناک که صبح تا شب نعره میزنید ،تا دو هفته باید یه آدم قرص و محکم کل شکم و کمر فشار بده خونابه ها بیاد بیرون و هر بار از حال میرید ،به شدت هموگولبین خون پایین میاد و مجبور میشید یا خون بگیرید یا مکمل قوی آهن تزریق کنن براتون ،اون چربی که به باسن میزنن بعد از دو سه هفته یک سوم میشه اصلا گول پیج های جراح ها رو نخورید اونا عکس لحظه بعد از عمل و تو تبلیغات نشون میدن ،اصلا باسن اونجوری بزرگ خوشگل نمیمونه ،شکم به شدت زشت میشه یه جا قلبمه و سفت یه جا تو رفته اگه از قبل ترک بارداری داشته باشید دوبرابر دیده میشه .یه عالمم سوراخ ایجاد میشه که جاش میمونه .و از همه بدتر بخاطر کاهش شدید لوردوز ،(گودی کمر) چنان کمر دردی میاد سراغتون که صبح تا شب به خودتون فحش میدین که چرا رژیم نگرفتین چرا ورزش نکردین و باید مثل من هزار جور متخصص ستون فقرات و فیزیوتراپ برید تا شاید کمر درد خوب شه . دخترا اون پول هنگفت و هزینه کنید برنامه رژیم خوب بگیرید باشگاه خوب برید استخر برید جان عزیزاتون بلا سر بدن قشنگتون نیارید .اگر هم عشق باسن برجسته هستید مثل من مطمئن باشید از باسن خودتون یه ذره تپل تر میشه خیلی کم .

من دوماه پیش لیپو ۳۶۰ و ترنسفر باسن انجام دادم ،دوستان از این تکست من عکس بگیرید هر کی گفت میخوام ای ...

سلام عزیز جان شما لیپو کردین راضی هستین الان ؟ 

من میخام انجام بدم شش ماه رفتم باشگاه تاثیر ندیدم خستم دیگ ولی نامزدم نمیزاره لیپو رو 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁