2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون؟

116 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

گفتم یه تاپیک بزنم ببینم بنظرتون چیکار کنم با این ادم...

من باردارم و استراحت مطلقم اما با این حال باز خودم اروم اروم کارامو میکنم(غذا و تمیزی و ...)

این استراحت من بیشتر باید از نظر اعصاب باشه چون انقد تو این دوران حرص خوردم رو جنینم تاثیر گزاشته...

من ،مادر همسرم همیشه به روش اینکه باهات دوستم ولی همیشه کلی نیش و کنایه بارم کرده و منم همیشه احترام نگه داشتم...بعضی جاهام که جوابشو دادم جوری مسئله رو پیچونده که تقصیرا افتاده گردن من و من مقصر شدم همیشه...

همسر من عاشق خوابیدنه..دیشب تو گوشی همسرم دیدم که مادرش پیام داده که شنیدم تازگیا دخترای امروزی یه چیزی میریزن تو خوراکی شوهرشون تا شوهرشون همیشه خواب باشه بعدم بگن شوهرمون کاری واسمون نمیکنه و مال و اموال شوهرشونو بالا بکشن

شما بگین من با این ادم چیکار کنم واقعا؟ از دیشب شوهرم تا من چیزی نخوردم اونم نخورده😐

ادامشو تو کامنتا میگم

موهای سفیده رو سرمون ، حرف های نگفته تو دلمونه🙃

من از همسرم کم پیش میاد چیزی بخام چون همیشه مراعات جیبشو کردم...

متاسفانه همسرم خیلی مامانیه و مامانشم کم تو دعواها و ... ما بی تقصیر نبوده 

ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم...به پدرم عکس پیام مادر همسرمو فرستادم گفت با پدر شوهرم حرف میزنه..

پدرم گفت به مادر خودم چیزی نگم چون مامانم دعوا راه میندازه 

اما تنها کسی که میتونه این خانومو بشونه سرجاش مامانمه 

نمیدونم چیکار کنم واقعا

موهای سفیده رو سرمون ، حرف های نگفته تو دلمونه🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااااا

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

عزیزم خیلی بیشعوره چرا باید این حرفو بگه

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

شوهرت چی میگه؟ ینی اگه تو اگه اینقدر نامرد باشی که  بخوای اموال و بالا بکشی فقط باید شوهرت خواب باشه؟ تو بیداری نمیتونی با زبون و ....سرشو کلاه بذاری.؟ 

چه چیزا که آدم نمیشنوه 

.

ببخشیدچه مادرشوهر بی شعوری داری

و بدتر شوهرت چرا گوش میده به خرف ننش اخهههه😑

به نظرمن فقط مهربون باش به شدت تا شوهرت به سمتت کشیده بشه برای اینکه این تصورشم پاک کنی غذا یاهرخوراکیو که میخواید بخورید مثلا شیطون شو حمله کن به غذاش قبل از اینکه اون بخوره تو بخور بعد بخند بگو خب گشنم بود یابگو اگه ازمال خودم بخورم تموم میشه مادونفریم ... یا وسط غذا بگو بادست خودش از غذای خودش یهت بده کم کم ذهنیتش پاک بشه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

محلش نذار به شوهرت بگو مستقیم