2777
2789

من زبون لال معلم هیچی نمیگف من پرسیدم چطوره پسرم گفت خوبه یکم تمرکز نداره ...انقد نگرانم چکار کنم برا تمرکزش؟یعنی ب مشکل میخوره تو یادگیری؟وای

ووووای چه مامان نگرانی

بچه ها همشون اولی که وارد یه کلاسی یا...بشن تمرکز ندارن

چون اون محیط جدیده براشون حواسشون پرته بچه های دیگه و...میشه 

بعد یه مدت به محیط عادت میکنه و حواسش پرت نمیشه

خیالت راحت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که مثل بزرگا نیست رو یه چیز خاص تمرکز کنه و روش کار کنه

طبیعیه اینجور باشه یه کم طول میکشه 

نگران نباش گلم 🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ووووای چه مامان نگرانی بچه ها همشون اولی که وارد یه کلاسی یا...بشن تمرکز ندارن چون اون محیط جدیده ...

خدا خیرت بده...اره بار اول کلاس می‌ره ...میگم مشکل داشت شعر و قرآن حفظ نبود اره ؟رنگها رو می‌دونه اشکال رو میدونه

۴سال و ده ماهشه عزیزم

پس اصلا جای نگرانی نداره گلم کاملا طبیعیه حواسش پرت بچه های دیگه  و محیط و چیزای دیگه بشه، صبر داشته باش بهتر میشه🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خدا خیرت بده...اره بار اول کلاس می‌ره ...میگم مشکل داشت شعر و قرآن حفظ نبود اره ؟رنگها رو می‌دونه اش ...

هیچ مشکلی نداره 

از شکم مادرش که نباید اینا رو بدونه به مرور یاد میگیره 

بعضی بچه ها که اروم ترن و تمرکز بیشتری دارن ممکنه با دو بار تکرار کردن یاد بگیرن

اونایی که شیطون ترن ببشتر باید تکرار بشه 

اصلا نگران نباش اتفاقا بچه هایی که باهوش ترن چند بعدین 

یعنی همزمان هم به این فک میکنه که دوست جدید پیدا کنه هم به این فک میکنه که دلم برای مامانم تنگ شده هم فک میکنه دلش ناهار پیتزا میخاد هم اون وسطا شیطونی میکنه 

ولی بعضی بچه ها فقط رو یه چیز تمرکز میکنن مثلا نقاشی کردن بعد اگه ازشون اون موقع سوال بپرسی نمیتونن جواب بدن چون یک بعدی فک میکنن

در هر دو مورد کاملا عادی هستن 

جای نگرانی نداره