2777
2789
نمیدونم

برو آزمایش جدی بگیر من جدی نگرفتم بلایی سرم اومد که نگو و نپرس 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید منم کم خونم

برو دکتر یا آزمایش بده یه چکاب بشی بد نیست    آره به من گفت خون به کف پاها نمیرسه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
چرا ؟چطوری شدی؟

قندم زده بود بالا عفونت چربی زیر پوستم رو گرفته بود یک ماه بستری بودم اینقدر حالم بد بود که دور از جان فکر میکردم میمیرم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یعنی بخاطر اینه؟

نمیدونم  باید چکاب بشی    راستی ترک کف پا نداری؟؟؟

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

اگه کنترل کنی هیچی نمیشه برو دکتر یه آزمایش ساده است 

شاید هم چیزی نباشه

چرا یکم چطور ؟ربطی داره؟

نه آخه من  پاهام میسوخت ترک خورده بود  انگشت شصت وپاشنه پاهام همه گفتن مال قندته وبالاست ولی نه مشکل قند نبود