2777
2789
عنوان

پس کی قراره زندگی کنم

215 بازدید | 11 پست

همش مریضی پشت مریضی 

مشکل معده نمیدونم افسردگی نمیدونم وسواس 

همه چی دارم همش به ادمای اطرافم دیگه حسودیم میشه 

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی اومدیم واسه تماشا غصه نخور که بیماریه بیشتر ولمون نمیکنه😫😫

😔

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 

عزیزم همه ش برا افسردگی شماست

بایذ درمان کنی خودتو

منم همین بودم

چندین سال

الان داروی اعصاب  میخورم

ولی مشکلات گوارشی هم دارم

حتما برید پیش روانپزشک 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
عزیزم همه ش برا افسردگی شماست بایذ درمان کنی خودتو منم همین بودم چندین سال الان داروی اعصاب &nbs ...

نمیتونم قرص اعصاب بخورم حتی یه سرماخوردگی ساده هم نمیتونم بخورم زخم معده دارم

زندگی همینه،الان داری زندگی می‌کنی دیگه. 

این دنیا سراسر سختیه حسرت زندگی اطرافیانتو هم نخور همه همینن مگه اونا توجهان دیگه ای زندگی میکنن اوناهم توهمین دنیان

ان شاالله امام زمان ظهور کنه سختی هامون تموم بشه تانیادهمینه وضع یااینکه بعدتحمل سختی امیدبه رفتن به آغوش خداروداشته باشیم

زندگی همینه،الان داری زندگی می‌کنی دیگه.  این دنیا سراسر سختیه حسرت زندگی اطرافیانتو هم نخور ه ...

😔

تاپیک دوستم بخون سوال داشتی از خودم بپرس لپرسم ازش .

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11765876&slug=درمان-معده-درد-رفلاکس-و-کیست-اندومتریوز-و-درد-پریودی-شدید-بیاین-بگم&postId=305549305

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

نمیتونم قرص اعصاب بخورم حتی یه سرماخوردگی ساده هم نمیتونم بخورم زخم معده دارم

عزیرم من زخم روده دارم زخم روده درمان پذیر نیست

قرص اعصاب میخورم

بالاخره یه دارویی وجود داره که ضرر کمتری برا معده تون داشته باشه

گل گاو زبون دم بده بخور

داروهای گیاهی تقویت اعصاب بخورید 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
تاپیک دوستم بخون سوال داشتی از خودم بپرس لپرسم ازش . https://www.ninisite.com/profile/forum/ ...

عزیزم من از وقتی ابله مرغان گرفتم گرمی معده دارم میشه ازش بپرسی چی خوبه