2777
2789

سلام خانوما کسی تجربه زایمان تو بیمارستان امام رضا رو داره؟ دکترش کی بوده؟ کلا راضی بودین یانه؟ امتم رضا خوبه یا معتضدی؟؟ من دکترم بیستون انجام میده عمل اما هزینش خیلی زیاده کسی تجربه داره بین این دوتا بیمارستان لطفا بگه..

چه پیچیده  و درهم گره خورده درونم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدومشون خوب نیستن اما معتضدی بهتر از امام رضاست

سزارین اولم بیستون بود واقعا همه چی عالی  اما امروز مشاور بهداشتم گفت برو امام رضا عالین اونجا  نمیدونم الان چکار کنم

سزارین اولم بیستون بود واقعا همه چی عالی  اما امروز مشاور بهداشتم گفت برو امام رضا عالین اونجا& ...

حکیم که خیلی خوبه اگه بتونید اونجا برید یه دکترم اونجا هست هما بدری خیلی تعریفشو شنیدم ان شاءالله بسلامتی فارغ بشی  

حکیم که خیلی خوبه اگه بتونید اونجا برید یه دکترم اونجا هست هما بدری خیلی تعریفشو شنیدم ان شاءالله بس ...

ممنونم عزیزم نمیدونی هزنه اش چقده؟

نه گلم ببخشید عروس عموم تازه اونجا زایمان کرده سزارین خیلی تعریف کرد از دکتره هزینه شم گفت ولی یادم ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی 🌷