2777
2789

گفت یه نگا بکن دختر فلانی نصف تو بعد من اونجا جای کتک شوهرم درد میکرد اون داشت یا شوهرم حرف می‌زد میگفت من ازت بدی ندیدم نمیدونم چرا اینجور میکنه این دختر بعدش مامانم برگشته میگه به شوهرم پاشو اونو بیار. خونه ما تو رو هم بدبخت کرده

بهم گفت دلت چیز  بزرگ میخواد خیلی دلم شکست همش ۲۰ سالمه ۱۴ سالم بود همش میگفت همه شوهر کردن تو موندی رفتم شوهر کردم الانم کتکم میزنه  فحاشی میکنه پشتم نیست میگه پاشو بیا خونمون الان ز زده گفتم بعد اون همه حرفی که گفتی دیگه پامو نمیزارم اونجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم مامان شوهرم منو زده میگه کجاتو زد نشستم میگم بعد میگه اشکال نداره اشکال نداره دعوا نکنید بعد گفتم مامانت ولت نمیسوزه میگه چیکار کنم دستش بشکنه دیگه حتی به بابام هم نگفت نمیزاره هم من بگم 

به خودش گفتم حرفای تو بیشتر از کتک دلمو سوزوند

ان شالله خودت مامان بشی ی مامان مهربووون. ازش بگذر 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

مگه میشه مگه داریم مامان انقدر بد.یادمامانم میفتم چقدررررر مهربون ومظلوم و دلسوزه گریم میگیره میگم کاش قبل ازدواجم با کارای نادونی انقدر اذیتش نمیکردم و حالا مامان شدم میفهمم چیا کشیده.

چقدر تو شبیه منی

من قبلاً فکر میکردم مامانم پشتمه اما وقتی یه چیزایی پیش اومد دیدم اصلا پشتم نیست . اشتباه نکن . بشین تو خونت . بری خونه بابات حالتو بدتر میکنن

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🥺🤰حذف تاپیک