الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب خودت بستگی داره قوی باش و کم نیار , با هر اخم و تخمش زودی جا نزن , ببین زندگیته , بااید تو پیچ و خمای زندگی درست رفتار کنی وگرنه یکی دیگ اومده جاتو گرفته
حقبقتا ی چیزی میگم نمی دونم حالا زیاد توجه نکن . ولی فک میکنم ی چیزیو ازت پنهون میکنه شاید . بیا به ...
میدونم وقتی من بهش میگم حالم خوب نیس ازاینورم بابام ماشین نداره این بایدببره دکتر بلاخره منوبچش بایدمهم باشیم اونسری بابام ناراحت شد گفت وقتی شوهرت میبینه حالت بده اول ببره دکتر نه که بزاره اینجا خودش بره بهم گفتم نمیگم نیارتت اول ببره بیمارستان خیالمون راحت بشه بعدبزاره اینجا😔
مشکلات مالی فکر مردا رو بدجوری درگیر میکنه ، محبتتو بکن ، درکش بکن ولی بهش نچسب ولی بی محلی هم نکن ، من بی محلی کردم به فکر خودم مثلا میخواستم ببینه چی میکشم ولی بیشتر دور شدیم😞