2777
2789
عنوان

سردی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست
ببین قوی باش و کم کم دوباره اونا جذب خودت کن , زندگی هنینه دیگ , تو همه زندگی ها زن و شوهرا ممکنه در ...

خداکنه درست بشه بخدادیگه خسته ام

خانوادمون ۴نفرشده خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخداسعی میکنم زیادنرم خونه روتمیز میکنم همه کارمیکنم اصلا توجه نمیکنه بعدمیگه پاشوبریم خونه مامانتیا ...

حقبقتا ی چیزی میگم نمی دونم حالا زیاد توجه نکن . ولی فک میکنم ی چیزیو ازت پنهون میکنه شاید . بیا به خوبی بهش نگا کن شاید نگرانه کسی خونه پیشت نیست لارداری میگه بری اونجا همه حواسشون باشه ی وقت مشکلی پیش نیاد

خداکنه درست بشه بخدادیگه خسته ام

ب خودت بستگی داره قوی باش و کم نیار , با هر اخم و تخمش زودی جا نزن , ببین زندگیته , بااید تو پیچ و خمای زندگی درست رفتار کنی وگرنه یکی دیگ اومده جاتو گرفته 

نه میشه گفت به دل بگیر نه میشه گفت تو هم تلافی کن نه میه گفت دیگه محل نذار نه میشه گفت تو سیاست ب ...

اخه من واقعا کاری ندارم باهاش مثلا تازگیا دکترسونونوشته بودتوسونگرافی الکی کولی بازی درمیاورد هیچ وقت اینجوری نبود😔😔

اخه من واقعا کاری ندارم باهاش مثلا تازگیا دکترسونونوشته بودتوسونگرافی الکی کولی بازی درمیاورد هیچ وق ...

یکم بهش محبت کن یه تایمی

ببین چی میشه

نه که اول کار نسخه بی محلی بپیچی

اگه خانواده خوبی داره ازشون کمک بخواه

ولی خب بنظر من یه زن خودش بلده چیکار کنه

یکم سخته ولی درست میشه

مخصوصا بذار بچه بیاد حالا..

حقبقتا ی چیزی میگم نمی دونم حالا زیاد توجه نکن . ولی فک میکنم ی چیزیو ازت پنهون میکنه شاید . بیا به ...

میدونم وقتی من بهش میگم حالم خوب نیس ازاینورم بابام ماشین نداره این بایدببره دکتر بلاخره منوبچش بایدمهم باشیم اونسری بابام ناراحت شد گفت وقتی شوهرت میبینه حالت بده اول ببره دکتر نه که بزاره اینجا خودش بره بهم گفتم نمیگم نیارتت اول ببره بیمارستان خیالمون راحت بشه بعدبزاره اینجا😔

میدونم وقتی من بهش میگم حالم خوب نیس ازاینورم بابام ماشین نداره این بایدببره دکتر بلاخره منوبچش باید ...

الهی ، عزبزم ان شاالله که حال دلت خمش بشه بچتونم به خوبی و خوشی دنیا بیاد . ذهنتو درگیر نکن . بسپار به خدا . حله  ‌ 

مشکل مالی که اره داریم

همون دیگه 

مشکلات مالی فکر مردا رو بدجوری درگیر میکنه ، محبتتو بکن ، درکش بکن ولی بهش نچسب ولی بی محلی هم نکن ، من بی محلی کردم به فکر خودم مثلا میخواستم ببینه چی میکشم ولی بیشتر دور شدیم😞

حساسیت بارداری هم هستااا

ن الکی دعوام میکنه مثلا تازگیااگریکم چای دیرببرم براش میگه برای چی میای خونه پس اونروز رفته بودیم مهمونی پسرم اذیت میکردم سرپامیچرخوندمش فامیلشون گفت زنت گناه داره بچتم کوچیک نیس پاشوازبغلش بگیرگفت چیکارکنم نمیومد من که بهش گفتم راحت نیستی نیا😔نمیدونم دامادشون چیکارمیکنه باهاش ازوقتی اون اومده دیگه اینجوری شده قبلا باردارهم نبودم پسرمونگه میداشت من غذابخورم یاراحت باشم