چند ساله خونه پدرشوهرم نشستم.هرسال این موقع میگه پول رهن بیشتر کنید وگرنه بیرونتون میکنم.درصورتی که یع خونه دیگه داره از این خونه خیلی بهتره داده دست اون یکی پسرش یه هزاری هم ازش نگرفته هیچ تازه کمکش کرده براش ماشین هم گرفته.آخه این انصافه؟خدا خوشش میاد آنقدر تبعیض
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما تا الان 20 تومن بهشون دادیم.شوهرم میگه تو خونه این قیمت پیدا کن تا پا شیم.الان هم گفته 10 تومن دی ...
خدایی کجای ایران میشه با 30 تومن خونه پیدا کرد؟حالا من فکر کردم چقدر میخواد بگیره.شوهرتون درست میگن.برو خداتو شکر کن خیلی گرونه خونه و رهن و اجاره نشینی
پسرش یک سال هم سر کار نرفته یه ماشین براش گرفت بعدم به بقیه گفت خودش گرفته خودش کار کرده.مارو چی فرض کردن نمیدونم.بعد گندش درآمد که خواهراش و مامانش طلاهاشو فروختن دادن بهش ماشین بگیره روش کار کنه
شوهرم خیلی احترام بهشون میذاره خیلی هواشون داره ولی بازم اذیتشون برا ماست.حتی مامانش چند روز پیش به پسرم گفته بود برو به مامانت بگو بره زیر خاک.با اینکه کاری به کارشون ندارم