2777
2789
عنوان

بیاید بگید من چیکار کنم

149 بازدید | 14 پست

چند ساله خونه پدرشوهرم نشستم.هرسال این موقع میگه پول رهن بیشتر کنید وگرنه بیرونتون میکنم.درصورتی که یع خونه دیگه داره از این خونه خیلی بهتره داده دست اون یکی پسرش یه هزاری هم ازش نگرفته هیچ تازه کمکش کرده براش ماشین هم گرفته.آخه این انصافه؟خدا خوشش میاد آنقدر تبعیض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینطورین‌ بعضیا پول رهن از پسر میگیرن

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

خب شما که پول رهن میدید چرا نمیرید یه جای دیگه خونه بگیرید حتما باید خونه پدرشوهر باشه؟

ما تا الان 20 تومن بهشون دادیم.شوهرم میگه تو خونه این قیمت پیدا کن تا پا شیم.الان هم گفته 10 تومن دیگه بذار رو رهن

ما تا الان 20 تومن بهشون دادیم.شوهرم میگه تو خونه این قیمت پیدا کن تا پا شیم.الان هم گفته 10 تومن دی ...

خدایی کجای ایران میشه با 30 تومن خونه پیدا کرد؟حالا من فکر کردم چقدر میخواد بگیره.شوهرتون درست میگن.برو خداتو شکر کن خیلی گرونه خونه و رهن و اجاره نشینی

ما تا الان 20 تومن بهشون دادیم.شوهرم میگه تو خونه این قیمت پیدا کن تا پا شیم.الان هم گفته 10 تومن دی ...

سلام بسپارید به بنگاه ها پیدامیشه غصه نخورید خدابزرگه

حرص اون پسر رو هم نخورید مال خودشه میخواد ببخشه به پسرش اما به همسر شما نه

شما تلاش کنید پول جمع کنید وکم کم خونه بگیرید خداهست کمک میکنه

چرا اینجوری فرق میزاره بی دلیل؟ 

پسرش یک سال هم سر کار نرفته یه ماشین براش گرفت بعدم به بقیه گفت خودش گرفته خودش کار کرده.مارو چی فرض کردن نمی‌دونم.بعد گندش درآمد که خواهراش و مامانش طلاهاشو فروختن دادن بهش ماشین بگیره روش کار کنه

پسرش یک سال هم سر کار نرفته یه ماشین براش گرفت بعدم به بقیه گفت خودش گرفته خودش کار کرده.مارو چی فرض ...

ای بابا خب چرا با شوهر تو لج کرده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
چرا اینطورین‌ بعضیا پول رهن از پسر میگیرن

شوهرم خیلی احترام بهشون می‌ذاره خیلی هواشون داره ولی بازم اذیتشون برا ماست.حتی مامانش چند روز پیش به پسرم گفته بود برو به مامانت بگو بره زیر خاک.با اینکه کاری به کارشون ندارم