2777
2789
عنوان

علائم پریود😢

4578 بازدید | 18 پست

سلام دوستان، من چند روز بعد از تخمک گذاریم احساس پریود دارم و سینم دردناک شده، هنوز هشت روزم مونده تا پریودم ، ممکنه ناخواسته باردار شده باشم؟ همش احساس میکنم میخوام پریود شم توروخدا جواب بدین ا

چند روز بعد از نزدیکی هم یه درد خیلی عجیب زیرشکم داشتم که رفتم سونو گفت احتمالا تخمک آزاد کردی ولی تخمدانت یکم بزرگ شده.

حالا له نظرتون این دردای مثل پریود من بخاطر بزرگی تخمدانه، ممکنه بخاطر بارداری باشه یا از استرسه این فکراس؟😢

من دقیقا با همین علائم باردار شدم و تا مدتی شبها سر یه ساعتی از دلدرد بیدار میشدم دردش جوری بود که نمیتونستم تحمل کنم چون قصد بارداری نداشتم اصلا مشکوک نشدم البته بیبی چک زده بودم منفی بود و دکتر رفتم گفت دوباره بیبی چک بزن و دومین بار مثبت شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشونه اینه که هورمونهای بدنتون خیلی برای بارداری آمادگی داره 

اصلا جای ترس نداره

این علائم نشانه بارداری نیست ولی نشونه آمادگی زیاد برای بارداری هست ،احتمالا اقدام کنی انشالله باردار میشی

من دقیقا با همین علائم باردار شدم و تا مدتی شبها سر یه ساعتی از دلدرد بیدار میشدم دردش جوری بود که ن ...

عزیزم شما دقیقا حالت پریود داشتی یه هفته؟ من اصلا موعد پریودم نیست فعلا اخه

نشونه اینه که هورمونهای بدنتون خیلی برای بارداری آمادگی داره  اصلا جای ترس نداره این علائم نش ...

عزیزم اتفاقا تبلی تخمدان دارم ، تو سونو ام گفت تخمدانت بزرگ شده

عزیزم شما دقیقا حالت پریود داشتی یه هفته؟ من اصلا موعد پریودم نیست فعلا اخه

آره و چون همیشه عقب مینداختم برام عادی بود لکه بینی هم داشتم ۲ بار که فکر کردم دارم پریود میشم که بعد فهمیدم باردارم 

آره و چون همیشه عقب مینداختم برام عادی بود لکه بینی هم داشتم ۲ بار که فکر کردم دارم پریود میشم که بع ...

من اخه تنبلی دارم، دکترم گفت برای اینکه باردار شی باید قرص بهت بدم گفتم نمیخوام😐

من اخه تنبلی دارم، دکترم گفت برای اینکه باردار شی باید قرص بهت بدم گفتم نمیخوام😐

منمتخمدان پلی کیستیک بودم اما قصد بارداری هم نداشتم و اینم بگم همیییشه با کاندوم رابطه داشتیم و داریم فقط ۱ بار کاندوم نذاشتیم

منمتخمدان پلی کیستیک بودم اما قصد بارداری هم نداشتم و اینم بگم همیییشه با کاندوم رابطه داشتیم و داری ...

ع نمیدونم چی بگم. عزیزم شما وقتی تنبلی تخمدان داشتی، علائم پریود داشتی؟ اخه تو نت نوشته بود یکی از علایمش احساس پریوده. 

ع نمیدونم چی بگم. عزیزم شما وقتی تنبلی تخمدان داشتی، علائم پریود داشتی؟ اخه تو نت نوشته بود یکی از ع ...

آره من کلا همیشه اینجوریم که دلدرد میگیرم و سینه درد و بعد لکه بینی و بعد پریود 

آره من کلا همیشه اینجوریم که دلدرد میگیرم و سینه درد و بعد لکه بینی و بعد پریود 

منم چند وقته اینجوریم، ولی یه ماه جلو میندازم یه ماه عقب 

ممنون که جواب دادی عزیزم پس احتمالا من باردار نیستم 

منم چند وقته اینجوریم، ولی یه ماه جلو میندازم یه ماه عقب  ممنون که جواب دادی عزیزم پس احتمالا ...

بیبی چک بزن خیالت راحت بشه البته اگه زود بزنی جواب درست نمیده