بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
اعتنا نکن به کاراشون, خودشونو بد میکنن, تو اگه واکنش نشون ندی انرژی منفی شون به خودشون برمیگرده. زندگیتو کن, اونام وقتی ببینن برات فاقد اهمیت هست رفتاراشون بیشتر میسوزن
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حسود نیس ولی خیلی کثیفه دیروز شلوارش خون پریود مالیده بود شومیزش هم تازیرباسن بود میخورد به خون امروزاومده بود خونم فقط شلوارشو عوض کرده بود 🤢🤮خونمو به گوه کشید ینی کم مونده بود عصرگریه کنم
پسرش پاشو جوراب کثیفشو میماله به بالشت
بالشتو میزاره زیرباسنش
دسشویی میرن دست نمیشورن اصلا حالم به هم میخوره ازشون
آخه چراباید اینطورباشن آخه به چه دلیل مگه دشمن خونی شونیم؟؟
آخه لامصب هیچی از خودش نداره چندین ساله پیش دانشگاهی علمی کاربردی لیسانس گرفته الان که ۳۰ سالشه تازه رفته ی جا با پارتی داره کار میکنه بعد همش حرف از موفقیت میزنه همش میگه پشت کنکور بمون
آخه داداشم تو پول نداره ب من چ شوهرش ۱۵ سال از خودش بزرگترها مثل خر پولداره