2777
2789
اهان بازم بنظرم قلم چی چون سطحش در همون حد هست  ولی بچه ها رفته بودن ماز ازمون داده بودن من خو ...

گلم ماز خیلی خوبه اگه از هر دوش استفاده کنی در کنار هم معجزه میکنه من دیدم که میگم ماز عالی 

قلم چی خوبه 

هر دو خوبا ماز رقیب قدر و خوبیه برای قلم چی 

و ایشون سوال شون در مورد آزمون تشریحی که آزمون های تشریحی قلم چی خوب نیست موسسه شهر ما میگفت به نظرم ثبت نام نکنید چون زیاد کار نکردند هنوز آزمون تشریحی قلمچی بعد گلم ماز واقعا با اینکه ۱۰ سال هستند ولی انصافا خیلی خوبا خیلی هاا هستند  حذف شدند ولی اینا خوبا که هستند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مازی ام خوبه بنظرم تعداد ازمونای تشریحیش از قلمچی بیشتره

تجربه شو داری ارزش داره ثبت نام کنم ؟ چون ازمونش روز جمعه ست میترسم تز وقت درس خوندنم بره

خوبه اون ؟ چجوریه

اره سطحش بالائه ازمون تستیه فقط از درس زیست

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
گلم ماز خیلی خوبه اگه از هر دوش استفاده کنی در کنار هم معجزه میکنه من دیدم که میگم ماز عالی  ق ...

بنظرت شکرت تو ازمون تشریحی وقت تلف کردن نیست؟ خیلی دودلم

گلم ماز خیلی خوبه اگه از هر دوش استفاده کنی در کنار هم معجزه میکنه من دیدم که میگم ماز عالی  ق ...

عزیزم چرا با من دعوا داری تو نظر خودت میگی منم نظر خودم رو اوکی؟

بعدم بنده با اسی بودم ایا به شما مربوطه؟

نظر شخصی بنده اینده قلم چی بهتره !!

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
تجربه شو داری ارزش داره ثبت نام کنم ؟ چون ازمونش روز جمعه ست میترسم تز وقت درس خوندنم بره

من اشتراک دارم ک شامل هم ازمون تستی هم تشریحی هم کلاس از همه چیش راضی ام ازمونش از قلمچی استاندارد تره و در سطح کنکوره ینی هر ترازی تو ماز بیاری کنکورم همونو میاری

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
بنظرت شکرت تو ازمون تشریحی وقت تلف کردن نیست؟ خیلی دودلم

گلم دختر خالم خرداد ۱۴۰۲ ثبت نام کرده بود راضی بود ازش ولی امسال نمی دونم 

بازم با یکی که با تجربه س حرف بزن 

مثلا دختر خالام ۳ از محصولاتش خریده خیلی خیلی راضی بود یکی شم این تشریحی بود 

کلا شهر ما همه راضین من کسی ندیدم بگه واا ناراضی یا بده منم  تست شو شرکت کردم امسال ۲ آزمون دادام از تستی راضی بودم 

ولی از امسال خبری ندارم 

من اشتراک دارم ک شامل هم ازمون تستی هم تشریحی هم کلاس از همه چیش راضی ام ازمونش از قلمچی استاندارد ت ...

اره واقعا اینه من تو کنکور دختر خاله ام دیدم واقعا اینه منم برای همین خیلی ایمان آوردم بهش از هر کی میپرسم میگه راضیم