2777
2789

توی انومالی هیچ اندامی نشونم نداد نه دستی نه پایی هیچی هیچی فیلم هم گرفتم از سونو تقریبا هیچی توش پیدا نیست 

شماها اندام بچه رو واضح دیدید بهتون نشون داد

اخه میگن حتی انومالی رحم و کیسه بیضه ها رو هم چک میکنند درسته؟؟؟

بله برای من همه رو نشون داد 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط یه بار یه  تصویز کلی ازش دیدم تو کل سونو

نه کامل بچه رو میبینی من دیدمش

چندین بار در حد یک دقیقه 

و اینها

شاید سنوت بدرد نمیخوره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
آره عزیزم کاملا مگه میشه؟ 

حتی بیضه و تخمدان ها

اندام جنسی رو حداقل من خیلی ها شنیدم نشونشون دادند

ولی هیچی هیچی

فقط تنها کلمه حرفی که به من گفت پرسید جنسیتو میدونستی گفتم ان تی احتمال داده بوده

همه چی رو چک‌می کنن ولی به من هم‌چیزی نشون نداد فقط یه عکس داد که نیمرخ سر و صورتش بود تو لیستی که ...

دقیقا مثل من

فقط یه لیست با یخورده تیک و یه خورده عدد بچه قبلی حداقل فارسی نوشته بود هزار بار میخوندم و ذوق میکردم

واا مگه میشه؟ 

منم تعجبم چطور میشه تو انومالی اشتباه بشه

اخه خیلی تاپیکا میگن رحم و تخمدان و کیسه بیضه رو نشون میدن پس جایی برای اشتباه نمیمونه پس چرا اشتباه شده

چند ماه پیش یکی توی همه سونوها گفتن پسره دختر دنیا اومد