2777
2789

واقعا چیکار می‌کنید ک همسرتون کمکتون میکنه

امروز همکارم میگفت ما تقسیم کار میکنیم یه بار من غذا درست میکنم یه بار همسرم

اما من اگه کل روزم سرکار باشم بعد بیام شروع کنم کارای خونه رو انجام بدم شوهرم اصلا نمیاد ببینه من چیکار میکنم چه برسه بخواد کمت کنه

وقتی ام میام مثلا بهش میگم خیلی خسته شدم امروز.

یا میگم اینهمه کار دارم کمکم میکنی.اصلا اهمیت نمیده.

و اینکه شمایی ک همسرتون کمک میکنه ایا شما هم تت‌ خرج خونه کمکش میکنید؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نصف خرج خونه رو میدم،،می شه کمک نکنه!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

خدا قوتت بده.اتفاقا امروز داشتم به خانمای شاغل فکر میکردم واقعا سخته آدم هم بیرون کار کنه هم تو خونه

خودت باید یواش یواش همسرت رو عادت بدی.از کارای کوچیک شروع کن تا بفهمه اونم توی خونه وظیفه داره.مثلا بهش بگو تا من شام درست میکنم شما ظرفا رو بشور یا لباسشویی رو روشن کن

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه ضرب المثل مادربزرگ خدا بیامرزم میگفت همیشه که چشمه باید خودش آب بده  اون شوهراشون خودشون خود جوشن از تربیت خانوادگیشونه شما متاسفانه خیلی تلاش کنی بیست درصد نهایت شوهرت تغییر کنه شوهرت همینطور که هست بپذیر من شوهرم وقتی میلش بکشه کار میکنه که مثلا سه ماه یه بار شاید یه غذایی برام بپزه دستپختش هم خوبه ها اما خب  حوصله نداره یا تنبلی میکنه من همونجور که هست پذیرفتمش

من کل خرج خونرو میدم بازم کمک نمیکنه 😂😂😂😂

دیگه خیلی خوش به حالش شده.😐😐😂😂

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//