2777
2789
سلام دوستای خوبم یکی از دوستانم ماه قبل بارداری ناموفق داشت در سونو ساک حاملگی تشکیل نشده بود و میوم 7*7 هم داشت این ماه با تاخیر 17 روزه پری بی بی چکش مثبت شده آیا حامله است؟از هیچ دارویی هم استفاده نکرده
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
حاملگی اتفاق میفته اما متاسفانه میوم در بارداری تحت تاثیر هورمونهای دوران بارداری به رشد خودش ادامه میده و همین خودش یه معضله واسه زایمان زود رس
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ...مبارکههههههههههههههههههههههههه .........به منم بگید میوم چیههههههههه؟؟؟؟؟؟؟یعنی آزش مثبت بوده با این حال تو سونو ساک دیده نشده ؟؟؟؟؟البته باید بره آز بده ببینه بتاش چنده چون ممکنه میزان بتای خونش از ماه قبل پایین نیومده باشههههههه.......
میوم همون فیبروم یا تومور خوش خیم رحمه.بره یه ازمایش بتا بده احتمالا باردار نباشه. میومش رو هم پیگیری کنه با توجه به سایزش با دارو کوچیک میشه
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
سلام میوم همون فیبرومه. من خودم دوتاشو دارم. وجود فیبروم یا همون میوم باعث نازائی نمی شه اما اگه جاش بد باشه ممکنه باعث لکه بینی در حاملگی و یا سقط بشه. در حاملگی میوم هم با جنین بزرگ می شه. اگه خیلی بزرگ باشه دکتر موقع سزارین درش میاره .اما این بزرگ نیست و بعد زایمان دوباره خودش کوچیک می شه
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند