2777
2789
عنوان

امضای اون کاربر ک گفته

180 بازدید | 16 پست

گفته بود موهاتو شونه بزن کفش قرمز ات را از کمد در بیار بپوش خلاصه همچین چیزایی بود امضاش چند سال پیش دیده بودم یادتون میاد امضاش کدوم کاربر بود؟

دوستان من یه  کاربری به اسم  arthur  داشتم از سال ۹۶ متاسفانه گوشیم سوخت و ن اون شماره رو داشتم ن رمزش ،خلاصه مجبور شدم قید اون کاربریم رو بزنم ،اینارو گفتم واسه دوستایی ک منو میشناختن ،..توجه..  خوشکل ها از اونجایی که من اصلا وقت نمیکنم بیام سایت کاربریم رو با خواهرم که الان بارداره و دوستم که سه تا بچه داره شریکم 😉اینو نوشتم تا اگر احیانا سوال یا تاپیک های بی  ربط  ب همدیگه دیدین واسه این کاربری در جریان باشین سه نفر استفاده میکنیم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگه ک

ن مطمینم همچین امضایی بود تقریبا با کاربری قبلیم اسکرین شات گرفته بودم اما خب کلا یهو گوشیم سوخت الان یادش افتادم امضاش خیلی انگیزشی بود واسه خانم ها 

دوستان من یه  کاربری به اسم  arthur  داشتم از سال ۹۶ متاسفانه گوشیم سوخت و ن اون شماره رو داشتم ن رمزش ،خلاصه مجبور شدم قید اون کاربریم رو بزنم ،اینارو گفتم واسه دوستایی ک منو میشناختن ،..توجه..  خوشکل ها از اونجایی که من اصلا وقت نمیکنم بیام سایت کاربریم رو با خواهرم که الان بارداره و دوستم که سه تا بچه داره شریکم 😉اینو نوشتم تا اگر احیانا سوال یا تاپیک های بی  ربط  ب همدیگه دیدین واسه این کاربری در جریان باشین سه نفر استفاده میکنیم .
ن مطمینم همچین امضایی بود تقریبا با کاربری قبلیم اسکرین شات گرفته بودم اما خب کلا یهو گوشیم سوخت الا ...

میدونم عزیزم ولی امضاش رو از یه آهنگی برداشته

اسم آهنگشم صبر از محمد رضا شایع هست🩶🌚

میشم غرق تو زیباییِ چشات-
میدونم عزیزم ولی امضاش رو از یه آهنگی برداشته اسم آهنگشم صبر از محمد رضا شایع هست🩶🌚

ممنونم عزیزم 😍

میدونم عزیزم ولی امضاش رو از یه آهنگی برداشته اسم آهنگشم صبر از محمد رضا شایع هست🩶🌚

پیداش کردم مرسیییی😍😍😍