2777
2789

من با خواهر شوهرم قهرم اصلا هم قصد اشتی ندارم قضیه اش مفصله با شوهر بچه هاش هم حرف نمیزنم .

شوهرم تک پسره ی خواهر داره خونه مادر شوهرم ی شهر دیگس 

ما تو شهرشون بودیم خونه مامانم .شوهرم شیفت شب بود .۶ باید به محل کارش میرسید ما دیر کرده بودیم دو ساعت راه بود .۵ بود گ خواستیم راه بیفتیم .پدرشوهرم زنگ زد ک دوچرخه خواهر زادتو از تعمیر گاه بگیر بیار باغ .باباش هم فهمید دیرمون شده .ده دقیقه جلو تعمیر گاه علاف شدیم .بهش گفتم سر باغ نبر بگو بیان ببرن پسرم ۵ سالشه ببینه گریه میکنه گ بریم باغ بچه ها رو هم ببینه هوایی میشه .خلاصه گوش نداد برد بچم اونقد ناراحت شد جوری گ تو پاشین با ما حف نزد با ۱۵۰ میروندیم گ زود برسیم .برا پسرم هم قول دادیم ک بیاریم باغ فردا شد اوردیم.خواهرشوهرم اینا ک خواستن برن پنج دقیقه بود راه افتاده بودن زنگ زدن به مادر شوهرم گ کیف دخترم مونده .مادرشوهرم برگشته میگه الان میفرستم بیارن ...

بقیشو بگو تا نظر بدیم

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم رفت ببره .من گفتم مامان چرا نمیزارین باباشون خودشون انجام بده .دیروز دوچرخه رو گفتین پسرم اومد باغ دید ناراحت شد میگه گریه کنه از چشماش سیاهش بیاد .برگشتم گفتم با ۱۵۰ رفتیم میگه کو مردین زود راه میفتادین .گفتم یعنی چی این حرفتون خوب هر کی مسئولیت بچه خودشو به عهده بگیره.ما مسئولش نیستیم که برگشته میگه به تو ربط نداره برادرشه برده تا اخر عمر نوکرش هم میمونه برگشتم گفتم از اون خواهر شوهرها دختر خودتم داره بزار برادرش کارشو انجام بده برا شما نوشه برا اونا نوش نیس کلا بحث بالا گرفته برگشته میگه چرا میای اینجا میبینی ک بهت محل نمیدبم نیاااا..

اوه اوه اوه اوضاع خیطه.

نباید دهن به دهن می‌شدی.

آخرش هم شخصیتتو خرد کرد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شوهرت چی گفت اون خودش باید میگفت تو اول حرف نزن نظر خودتو به شوهرت بگو ریز ریز باهاش صحبت کن اونو بنداز جلو اون طوری هم حرفتو رسوندی هم آدم بده نشدی 

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

خلاصه منم گفتم منو پسرت میاره .بعد شوهرم اومده صداشو برده بالا بهش میگه چرا اینو میاری تنها بیار .الکی برگشته میگه رفتی به فلانی اینو گفتی ..وقتی شوهرم نبود گف تو چرا عروس اینجا شدی اخه حق نداری جداشون کنی انشالله برا خودت ی همچین عروسی گیر بیاد گفتم ببین شما کی بودین که من عروستون شدم .

شوهرم رفت ببره .من گفتم مامان چرا نمیزارین باباشون خودشون انجام بده .دیروز دوچرخه رو گفتین پسرم اومد ...

به نظرم باید خانوادگی اینا رو بذارین کنار

همسرت چطور متوجه نمیشه

نوکر یعنی چه

شوهرت چی گفت اون خودش باید میگفت تو اول حرف نزن نظر خودتو به شوهرت بگو ریز ریز باهاش صحبت کن اونو بن ...

شوهرم تو هررر دعوا ی سنیاتوری حفظ کرده تو اعتراض نمیکردی خودم اعتراض میکردم .ولی همش حرفه ها اونقد بدی میکنن جواب نمیدم گاها دیگه نمیتونم‌

به نظرم باید خانوادگی اینا رو بذارین کنار همسرت چطور متوجه نمیشه نوکر یعنی چه

برگشته میگه به فلانی ابنو گفتی که شوهرم وابستس زود زود میاییم ابنجا بخدادمنم ی عادتی دارم پشت سرشوم تو فامیلاشون حرف نمیزنم .برگشتم میگم اگه ذات من حرف ببر بیار بود میگفتم طلامو گرفتین برا خودتون شاسی بلند خریدین هنگ کردیم

منم کلا فقط سه روز میرم در حد نیم ساعت،روز مادر پدر و عید دیروز خودم مرض داشتم به شوهرم گفتم بریم س ...

من کلا اعتراض کردم ک به دامادت بگو انجام بده اون شب برا گریه بچم خیلی ناراحت شدم