fatemehhha مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20001 عنوان چرا همیشه برعکسه ؟ 208 بازدید | 16 پست اونی که دوسش داشتم گذاشت رفت و برنگشت ولی اونی که که ذره ای حس بهش ندارم سه سال پیگیرمه حالم داره از این وضعیت بهم میخوره ❤️ 1402/07/24 | 16:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraabdy عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 1679 هیچوقت هیچ چیز باب میل خودمون نیست😔 تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15577 گر خواهی جهان ب اقبال تو باشد خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
دختر_وفادار عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 4718 این چرخه زندگی گلم معذرت میخوام ولی میگن اونی ک میمیره برات میرنی براش اونی ک میرنه برات میمیری براش😂😄بی ادبی بود یکم من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2900 من نرفتم با کسی ک دوسم داشت.تو برو و اشتباه نکن. بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
fatemehhha مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20001 من نرفتم با کسی ک دوسم داشت.تو برو و اشتباه نکن. نمیتونم اصلا،حتی نمیخام صداش بشنوم انقذ ازش بدم میاد ❤️
melikam77 عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2838 کاش همه عشقادوطرفه بود ولی برو با کسی که دوست داره نه دوسش داری
fatemehhha مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20001 این چرخه زندگی گلم معذرت میخوام ولی میگن اونی ک میمیره برات میرنی براش اونی ک میرنه برات میمی ... بی ادبیه ولی حق 😂 ❤️
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2900 نمیتونم اصلا،حتی نمیخام صداش بشنوم انقذ ازش بدم میاد منم ردش کردم ولی الان میفهمم اشتباه کردم.بعد چندیییین سال رفت با یکی ازدواج کرد بهترین عروسیم براش گرفت بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
دختر_وفادار عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 4718 بی ادبیه ولی حق 😂 😂😂😂دقیقا من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
fatemehhha مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20001 کاش همه عشقادوطرفه بود ولی برو با کسی که دوست داره نه دوسش داری واقعا کاشکی اینطوری بود پس خودم چی وقتی حتی دلم نمیخاد صداش بشنوم ازش بدم میاد ❤️
fatemehhha مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20001 منم ردش کردم ولی الان میفهمم اشتباه کردم.بعد چندیییین سال رفت با یکی ازدواج کرد بهترین عروسیم براش گ ... منم میدونم دارم اشتباه میکنم ولی دست خودم نیس ❤️
melikam77 عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2838 واقعا کاشکی اینطوری بود پس خودم چی وقتی حتی دلم نمیخاد صداش بشنوم ازش بدم میاد نمیدونم ولی زندگی با کسی که دوسش داری و دوست نداره جهنم خالصه