2777
2789

یا این هفته یا هفته آینده زایمان میکنم چون دیگ پر خطر شده ، فقط خدا کنه تا هفته آینده برسم 😭😭😭😭 زوده واسه ختم بارداری 😭😭😭

حالا چی بزارم بنظرتون 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

اگ سز میشی دو سه دست لباس برا فندوقت ببر برای خودتم ببر یکمم لوازم ارایشی مث رژ و ریمل برس ببر 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشک

پتو

جوراب فسقلی

کلاه و لباسش دودست

نمگیر

شیشه شیر

برای خودت نوار بهداشتی یا پوشک بزرگ .کمپوت و در بازکن.آیینه.کرم.خرما.برس.شال.کش مو.خوراکی های مقوی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

شیر خشک شیشه شیر اصلا یادت نره ...بچه فکش ضعیفه نمیتونه میک بزته اولشم شیر سخت وسفت میاد بچه قند خونش میفته تنفسش ضعیف میشه با ذوق وشوق میبرنش ان ای سی یو ...براهمین اصلا نمیزارن شیر خشک بدی چون پورسانت میگیرن از ان ای سی یو ببر یواشکی بده به بچه ...شیرخشک اپتامیل هم بخر 

یه دست لباس نوزاد...شیشه شیر...نبات.چای.فلاکس .لیوان ..یه بسته خرما.دستمال مرطوب.مای بی بی برا نی نی...پوشک برا خودت.شورت برا خودت...روسری برس.دمپایی.پتو و قنداق فرنگی برا نی نی....ایشالا به سلامتی زایمان کنی برا من خانوادم دعا کنی

چرا دوسه دست مگه چند شب میمونم 

سز باشی یکی دو روز نگهت میدارن بچتم. ک داره زود ب دنیا میاد بیشنر شاید نگهت دارن

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

دو دست لباس برا بچه .آغوشی یا کریر یا قنداق فرنگی برا برگشتن به خونه یکی از اینا اوکیه .پوشک برا بچه

برا خودت چند تا لباس زیر یا یکبار مصرف و اگه طبیعی میاری  که از اینپوشک های ساده بزرگ

خوراکی اگه طبیعی میاری خرما، آجیل، ابمیوه

مدارک

فلاسک  برا همراهت یا بعد زایمان خودت ،چای کیسه ای

فعلا اینا یادم اومد. 

مامنتطرارو هم دعا کن گلم🫂💕زایمان بی خطری داشته باشی نی نیتو سالم بغل بگیری

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏