2777
2789

امروز توی خونه خیلی کسلم به نظرتون برم پیاده روی حالم بهتر میشه؟ هیچ دوستی ندارم😔 

چکار کنم؟ 

تا حالا تنها پیاده روی کردین؟

تعداد رای : 19
نظرسنجی
برو
18
94%
نرو
1
5%
صحنه پیوسته بجاست/خرّم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد. 

ببین حقیقتاً با این اوضاع جامعه که هیچ امنیتی توش نیستش الانم که ساعت یک و نیم ظهره و خب خیلی جاها خلوته و اینا به نظر من نری بهتره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا با هم بریم 😍

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

اره تا دلت بخواد حتی دوچرخه سواری هم تنهایی میرم 

بیخیال بقیه برو خودت خوش باش

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

نه برا چی ؟ یه هدفون یا هندزفری بذار تو گوشت برا خودت پیاده روی کن داری برمیگردی بستنی بخر کالریای سوزوندت برگرده 🤧😂

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید