2777
2789

ما دوساله عقدیم و ماه دیگ عروسیمونه

همه چی باشوهرم بوده هیچ حمایتی نداشتیم و واقعا بدون حمایت پدر و مادر خیلی سخته همه چیو جور کنی‌...

کلی قسط داریم اول زندگی فقط ۴تومن از حقوق می مونه

کسی هس تو شرایط ما؟

خیلیا هستن

باید تحمل کنی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون هیچ حمایتی خیلی سخته تجربشو داشتم به نظرم نباید با این شرایط ازدواج کرد

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

همون خونه پدر موندن ارزششو دارن تا اینکه یه عمر سختی بکشی 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
ما ک به خرید طلا هم نرسیدیم اونقد ک تهیه واجبات شروع زندگی هزینه بر بودن

درست میشه انشالله

ما عروسی که گرفته بودیم همشو شوهرم چک داده بود

ولی پولی که جمع شد مادرشوهرم ۱۷۰۰ برداشت برای خودشو اون پسره دیگش

گفت فقط این مقدار جمع شده من که راضی نیستم 

چون بعد عروسیم خیلی تو تنگا بودیم 

ما بودیم.هیچکس حمایت نکرد..من خیلی راه اومدم...البته واس من کم نذاشت..ولی خب خیلی سخته ببینی بخاطر قسط.از صبح زود تا سر شب یکسره سر کار.میاد خونه بیهوش میشه از خستگی.......همیشه هم میگه.زنم با بی پولیم ساخت...الان دنیارو بپاش میریزم...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
درست میشه انشالله ما عروسی که گرفته بودیم همشو شوهرم چک داده بود ولی پولی که جمع شد مادرشوهر ...

چقد بی وجدانن😑

چقد شرایط ما مثل گذشته شماس...

ماهم قراره چک بدیم سر عروسی و با پول کادو ها جبران کنیم

برای شما درنیومد خرج عروسی؟

کدوم سال بود عروسیتون؟