2777
2789
عنوان

نارسایی قلبی ، مشکل lvef که نوشته lvتوی اکو قلب متوجه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 29 پست
سلام عزیزم من امروز رفتم اکو ef ۴۵ ۵۰ باید برم اکو تخصصی ۲۸ سالمه ب منم پرانول و نوتریپتیلین داد با ...

الهی که برید اکو تخصصی بگند ۶۰ هست 

من که پارسال نمیدونید چه روزهایی داشتم وقتی فهمیدم ولی الان دکتر که گفت آنقدر مر و بال بهش نده دیگه آروم ترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که برید اکو تخصصی بگند ۶۰ هست من که پارسال نمیدونید چه روزهایی داشتم وقتی فهمیدم ولی الان دکتر ...

من ۴۵-۵۰ ef م 

بهم پرپرانول و نوتریپتیلین دادع 

تقویتیم مولتی ویتامین و آهن و با 4 bone 

منم حالم خوب نیست

از وقتی هم فهمیدم دردام بیشتر شده

من با شوهرم دعوام شد از اونوقت درد دارم

الهی که برید اکو تخصصی بگند ۶۰ هست من که پارسال نمیدونید چه روزهایی داشتم وقتی فهمیدم ولی الان دکتر ...

ممنون میگم راستی ما الان جزو بیماری های قلبی حساب میشیم؟؟؟؟ شما چندسالته

من ۴۵-۵۰ ef م بهم پرپرانول و نوتریپتیلین دادع تقویتیم مولتی ویتامین و آهن و با 4 bone منم حالم خوب ن ...

عزیز من دیر به دیر میام اینجا 

بهتون خصوصی در خواست دوستی دادم ببیپنید

ن نگفتنچندسالتع؟؟؟الان در ب در دنبال دستگاه اکو هستم

من خیلی اینور اونور رفتم خیییلی 

ام ار ای قلب و همش نوار و اکو و....

گریه و داغون بودم ولی الان باهاش کنار اومدم از خدا خواستم سایه ام بر سر پسرم سلامت باشه 

الهی شما هم سایتون بر سر عزیزانتون سلامت مستدام 

من ۳۸سالمه دکتر خیلی آرومم کرد با اینکه چند مورد داشتم 

گفت قرصهاتو بهور نگران نباش 

خواستید خصوصی شماره همراه بدم دکترم معرفی کنم خودش نوار میگیره اکو تخصصی میکنه و با ویزیت میشه ۱۷۰۰

و گرنه 

بیمارستان رجایی هم دکترای خوب هستند همینطور بیمارستان بقیع الله

ممنون میگم راستی ما الان جزو بیماری های قلبی حساب میشیم؟؟؟؟ شما چندسالته

خیره غصه نخور عزیزم منم اولش برام‌سخت بود چقققدر ام‌ار ای گریه میکردم 

همه رو خدا یه جور امتحان میکنه الهی که ما هم درگیر امتحانهای سختش نشیم و با همین  efو قلب قشنگمون صدسال سلامت باشیم و خیر و خوشی از زندگیمون ببریم 

منم خیلی با همسرم بحثم پیشد و قلبم درد میگرفت 

بعد گفتم ولش کن هرچی میگه دیگه بیشتر می‌گذرم میگم باشه و سر به سرش نمی‌ذارم 

اینجوری خودش هم شرمنده میشه )البته نه اینکه خیلی از خودگذشتگی کنیم نه فقط یه کم بیشتر میبخشم بخاطر آرامش خودم و پسرم همین )

خیره غصه نخور عزیزم منم اولش برام‌سخت بود چقققدر ام‌ار ای گریه میکردم همه رو خدا یه جور امتحان میکنه ...

من قمم 

نمیدونم والا فعلا ک اطرافیانم همش میگن چیز مهمی نیست نمیدونم میخان منو آروم کنن یا چی 

من خودم ناراحتم ک چرا تو ۲۸ سالگی آخع 

اکو تخصصی هم مطب شهرمون گرون میگه بیمارستان دولتی هم فقط ی جا هست ک اونم دستگاهش خرابه

منم بعد بحث قلب دردم شروع شد 

جوری ک زنگ‌ زدم اورژانس گفت سریع برو دکتر 

ان شالله جفتمون با قلب هامون بالا سر بچه هامون باشیم❤️🌹

من خیلی اینور اونور رفتم خیییلی ام ار ای قلب و همش نوار و اکو و....گریه و داغون بودم ولی الان باهاش ...

من هنوز استرس اکو تخصصی دارم.... 

منم روانم ریخته بهم با قرص اعصاب آرومم فعلا 

سخته تو سن کم اینجوری بشی بچه هاتم کوچیک باشن 

قمم عزیزم دوست دارم بیام تهران فعلا جور نشده امان از بی پولی

سلام مجدد efقلبشون چنده؟من دعوت شما را قبول کردم و کلی هم نوشتم ولی عنوان شد که فقط کسانی که دوستی ش ...

سلام عزیزم

از پاسخ شما سپاسگزارم

من چند وقت نی نی سایت نبودم الان پیام شما رو دیدم

برای پیام خصوصی چون من قبلا به شما در خواست دوستی دادم، شما باید لطف کنید بخش درخواست های دوستی تان چک کنید و درخواست من رو پذیرش بزنید

سلام مجدد efقلبشون چنده؟من دعوت شما را قبول کردم و کلی هم نوشتم ولی عنوان شد که فقط کسانی که دوستی ش ...

برای پذیرش درخواست دوستی.... بخش نی نی سایت من... بیاید پایین صفحه درخواست های دوستی اونجاهست.

من خیلی اینور اونور رفتم خیییلی ام ار ای قلب و همش نوار و اکو و....گریه و داغون بودم ولی الان باهاش ...

سلام عزیزم ما تازه متوجه شدیم پدرم نارسایی قلبی شدید داره  ممنون میشم اسم دکترتونو بگین ؟