بعد ازدواج همه چیز خریدند. شوهرش هم خیلی پولدار شد.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما مبلغ مشخص میکنیم مثلا میگیم تا فلان مبلغ باید جهیزیه بیاره برای من سال ۹۳ ۳۰ میلیون بود اون موقع یخچال ال جی ۳۸۰۰ بود ماشین لباسشویی ۲۵۰۰ بود جاروبرقی بوش ۱۲۰۰ بود با اون ۳۰ تومن تقریبا همه چی خریدیم باقی چیزا رو من بردم
اسی اگر ی نفر بیاد خاستگاریت شغلش نیروی شیفتی کارخونه باشه خانوادشم اخلاقشون خوبه اما البته داماد هم پول خونه کرایه کردن داره اما دیگه وسایل زندگی رو هر چی تونست میخره ولی بگما دستشون خالیه بگن هم مهم نیس جهیزیه بیاری قبول میکنی؟
طبق قانون جهاز باپسر نگران نباشید فقط طبق عرف ماهم چیزی ببرید قشنگه.اگه میتونی خودت کارکن.منم پدرم نمیده خودم دارم کم کم میخرم.بزرگ ها وبرقی هارو هم گفتم نامزدم بگیره
فداتم فقط از من بهت نصیحت چشماتو باز کن خجالت نداره حرفتوبزن بعدا یه عمر توسری نخوری منم مشهدم براشون جهیزیه مهمه دیدم به خاطر کم وکسری جهیزیه داستان درست شده البته همه جا ادمای چشم سیر ودریا دل وجود داره شانس من این بود تجربه بدی بود