2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست ک بدون جهیزیه ازدواج کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 141 پست
اخه چیکار کنم خجالت میکشم

خجالت خجالت بزار بخدا توکل کن دختر مگ دیوونه شدی ک بدونین مزه دهن طرف رو بچشی راه ندی اگ اینکارو کنی تا ب خودت بیای سنت بالا رفته و اونموقع علاوه بر این دقدقه ها باید فکر و خیال نازایی رو هم بهش اضافه کنی 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اصفهان همههههه چی با دختره غیر از تلویزیون و یه تخته فرش

چه کاریه آخه این رسم جهیزیه رو از پا بندازید کمر بابای دختر میشکنه که..ما بندریا پسر اندازه وسعش میخره مثلا وسایل ضروری اونی که نداره  نمیره لوستر و آباژور بخره که..در حد فرش و تی وی و کولر و ‌‌.‌...بعد باهم تو زندگی کامل میکنن هر چی میخوان..طلا هم اونی که نداره خیلی نمیخره..اما به طلا بیشتر اهمیت داده میشه اینجا..بدون طلا کسی ازدواج نمیکنه حتی همون فقیر 😁

سلام ازدواج اولم بااینکه من وهمسرم باهم دوست بودیم وموقع خواستگاری بابام گفت مارسم جهیزیه نداریم وقب ...

سلام عزیزم اخه اینا ک خودشو قبول میکنن دیگه تو سر زدنشون برای چیه

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️
نه همینجوری میپرسم

ببین نگران نباش

و به جهیزیه های انچنانی اینستا هم نگاه نکن اونا فقط چند درصد مردم هستن

من خودم جهزیه ام در حد ظرف و ظروف بود البته رسممون همین بود ولی رسم شوهرم اینا این بود که زن کل جهیزیه رو بیاره که من گفتم من به رسم شما کاری ندارم!! شما از هرجا دختر گرفتی باید رسوماتش رو هم بپذیری که با نصف وام ازدواج همه رو خریدم در حد نیاز

الانم وام ازدواج مبلغش خوبه در حد نیازهای ضروری میشه باهاش خرید کرد بقیه لوازمت هم انشاالله بعد عروسی کم کم میخرین

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره

اسی ۱۹سالته؟؟ کلی وقت داری.برو سرکار وام بگیر ریز ریز بخر. قسطی بردارید کم کم قسط بدید.‌از سرا مثلا که تبلیغ میده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
الان زوده ازدواج کنی بعدم برو سرکار اون موقع با پول وام ازدواج و ی وام دیگ بگیری با حقوقت کامل میتون ...

ممنون از راهنماییت عزیزم باید همین کارو کنم

بعضی شهرها وسیله های بزرگ با داماده. اگر طرفت آدم خوبی باشه امکان داره چیزی نگه. از طرفی اگر شرایطت خوب نیست تاخیری ها برو کمیته امداد ثبت نام کن بهت میدن جهیزیه حداقلی بهتراز بی جهیزیه بودنه

من جهیزیه نداشتم البته رسم ما اینه جهیزیه با داماد اما رسم خانواده شوهرم جهاز با عروس بود اما ما دوتا چون همو میخواستم نداشتیم کسی دخالت کنه شوهرم جهاز گرفت به خونوادشم گفت خانومم آورده بعد دوازده سال حتی یه بارم نگفته

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم  
خجالت خجالت بزار بخدا توکل کن دختر مگ دیوونه شدی ک بدونین مزه دهن طرف رو بچشی راه ندی اگ اینکارو کنی ...

شرایطم واقعا داغونه میترسم باز فردا روز طرفم ب روم بیاره