2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست ک بدون جهیزیه ازدواج کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 141 پست
اره من بودم  هر دومون کار کردیم و وام ازدواجمونم گرفتیم وسایلمونو خریدیم  هر چی هم کم و ک ...

چقدر خوبه پا ب پای هم تلاش کردین منم باید همین کارو کنم

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر همسایمون چند هفته پیش عروسیش بود کل جهزیه رو داماد خرید

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من نمیتونم ب طرفم بگم شرایط مالی بدی دارم مامان بابامم سنشون زیاده بنده های خدا از کجا میخان ب ...

از همین اول باید با شریک زندگیت صادق باشی گلم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
اره دیدن روزاول ولی اون موقع یکم ناراحت شدولی چیزی نگفت بعدتوزندگی شده عقده براش وهرسری بحث پیش میاد ...

شمام بهشون بگین ک از اول دیدینو قبول کردین،منم ترسم از همینه میگم یوقت تو سرم نزنن نمیدونم چیکارکنم

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️
واقعا؟اصلا نشنیده بودم

ما جنوبیم صفر تا صدش با داماده، حالا این وسط هر کس هر چی دوست داشت برا دخترش ممکنه هزینه کنه، مثلا من خودم شاغل بودم کل وسایل خونه رو خریدم، یا دوستم باباش کل جهیزیه به اضافه یه ماشین بهش داد، ولی خوب میگم اجباری نیست

19

الان زوده ازدواج کنی بعدم برو سرکار اون موقع با پول وام ازدواج و ی وام دیگ بگیری با حقوقت کامل میتونی بخری نگران نباش

من خودم سرکار میرفتم بعد ازدواج کردم بابام مریضه... یهو رئیسم سی تومن وام بهم داد بدون ضامن و هیچی 

جور میشه نگران نباش

حالا اصفهان همههههه چی با دختره غیر از تلویزیون و یه تخته فرش

دزفول هم همه چی با دختره.‌فرش و تی وی رو هم خودم بُردم🤐

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چقدر خوبه پا ب پای هم تلاش کردین منم باید همین کارو کنم

مسیر خسته کننده ای هست یه جاهایی کم آوردیم دوست داشتیم ما هم مث بقیه باشیم کسی پشتمون باشه اما مثل بقیه نبودیم و چاره دیگه ای نداشتیم 

مزیتش اینه که هیشکی نمیتونه بعدا بهت بگه جهیزیتو من دادم یا من واستون عروسی گرفتم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24