2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست ک بدون جهیزیه ازدواج کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 141 پست
منم 26سالمه هنوز ازدواج نکردم با خودم میگم سنم بره بالا اونوقت دیگه چیکار کنم خواستگار ندارم 

خدا بزرگه عزیزم عزیزم  توکل کن بخدا و توسل کن ب آقا امام زمان حتمی نتیجه میگیری انشالله بخدا واقعیته برا ازدواج قران بخون هدیه کن ب آقا امام زمان عج و از ایشون بخواه برات دعا کنن ک خداوند بزودی ی ازدواج خوب و مناسب نصیبت کنه ، دعا های آقا امام زمان در حق ما مستجاب میشه عزیزم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی الان دیگه شیربها میده، همون مهریه هم به زور14 تا قبول میکنن

ن والا دوروبرمن شیربها هستش

اگ نقدی باشه ۱۵۰ تا۲۰۰ میلیون اگ کالا باشه ۵ قلم

یخچال تلویزیون لباسشویی فرش اجاق گاز

ن والا دوروبرمن شیربها هستش اگ نقدی باشه ۱۵۰ تا۲۰۰ میلیون اگ کالا باشه ۵ قلم یخچال تلویزیون لباسشو ...

خوب این شیربها خیلی شهرهای خاص شاید باب باشه هنوز

تنها تنهایی است که تنهایت نمیگذارد
اخه من پرسیدم گفت عروس باید از لباس محلی خودمون یه چمدون شالش یه چمدون لباسش یکی شلوارش ویه چمدون هم ...

درسته عزیزم

ولی ما بوشهریا لباس محلی خاصی نداریم که سنتی باشه بخاطر همین لباس هم داماد میگیره

حالا عروس اگه دوس داشت می‌تونه برا داماد کت شلوار و لباس بگیره 

یا مثلاً یه چیزایی می‌تونه با خودش بیاره مثل قابلمه یا سرویس آرکوپال یا چیزای اینجوری  ولی رسم جهیزیه اصلا اینجا نیست