2777
2789

این چه دوست داشتنیه که ب عشقت بگی گذشتت مهمه، دو تا تاپیک دیگه گذاشتم ولی نمیتونم هضمش کنم. از وقتی اینو بهم گفته حس بذی ب خودم دارم، بلخره هر کسی در گذشته وقتی که سنش کمه یه کارای اشتباه میکنه قرار نیست که تا اخر عمر تاوان اونارو پس بدم😞 من بهش وفادار بودم هر کاری هم کرده باشم مال کذشتمه هیچوقت خیانت نکرذم همیشه با خودش بودم بهترین دختر بودم براش حالا توی اوج رابطه میکه تو با دوست من بودی فلان کردی دذصورتیکه دوستش عوضی بود روی من کراش داشت و الکی به همه گفته بود که با منه درصورتیکه همچین چیزی نبود ابروی منو برده همه جا پشتم گفته اینا تقصیر من نیست ولی میگه نمیتونم هضم کنم گذشتت روی ایندمون تاثیر میذاره، خیلی دوسش دارم اونم میکه داره ولی اخه این چه دوس داشتنیه، ۴ ماه هرروز با هم بودیم شاید فکر کنید زمان کمیه ولی هرروز و هر ثانیش با هم بودیم. از طرفی حس بدی دارم ب خودم از طرفی دوسش دارم ولی انگار ی جورایی داره از چشمم میفته نمیفهمم اصلا چمونه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه گذشته آدم همیشه باهاشه ،ودر زندگیش تاثیر میزاره حتی کسانی که میگن گذشتت مهم نیست دروغ میگن ...

از اول میدونست و اومد جلو، رابطه جدی و احساسی برقرار کرد

اما گذشته مهمه ،مخصوصا تو این موارد ،من که برام مهمه حتی اگه بروز ندم هضم اینکه یکی دیگه قبل من باشه سخته ،تا نارحت طرفت میگی شاید دلش تنگ شده،خوشحاله میگی شاید دیدتش ،سخته بالاخره

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
به احتمال زیاد از رابطه میخواد بیاد بیرون دنبال بهانه است،شاید هم واقعا نمیتونه کنار بیاد ،در هر صور ...

وقتی دونسته وارد رابطه جدی میشی این حق من نیست ، توی اوج رابطه وقتی منو نشون همه دادی وقتی همه مارو با هم میشناسن، وقتی من باهاش رویا ساختم، وقتی به هم وابسته شدیم، مگه خودش پسر پیغمبر بوده

حالا این راستشو گفته؛ همه همینن جمله گذشته فقط مال خودته و... فقط ی جمله‌ی تو خالیه، اگه دوستش اینجوری گفته فک نکنم بتونی باهاش زندگی کنی دائم نسبت بهت تو شک و...

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

تو از گذشته درس گرفتی و ازش تجربه به دست آوردی پس نباید براش ناراحت باشی الان هم از وجود این آدم کنارت تجربه به دست آوردی اجازه بده مسیر زندگی طی بشه این آدم ها سر راهت قرار گرفتن تا بتونی کمی تغییر کنی آنقدر هم وابسته نباش بگو من همینم با این گذشته دوست داشت می مونه دوست نداشت میره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اگه الان اینو میگه بعدها حتما هزار جور تهمت بهت میزنه فراموشش کن

اول رابطمون میگفت باورم نمیشه کنارمی پنج ماهه هرشب بهت فکر میکنم ولی چون دوست عوضیش جوری وانمود کرده بود ک من باهاشم اونم نیومده بود جلو ، اگه اومده بود جلو هیچ اتفاقی نمیفتاد و ممکن بود تا الان ازدواج هم کرده بودیم، الان همه جی تقصیر دوستشع که الانم با هم کاتن، من ب خاطر اون لاشی باید عشقمو از دست بدم؟؟

حالا این راستشو گفته؛ همه همینن جمله گذشته فقط مال خودته و... فقط ی جمله‌ی تو خالیه، اگه دوستش اینجو ...

من توی رابطمون هیچ جوره کم نذاشتم که بخواد حتی ۱٪ بهم شک کنه خودش همیشه میگه منو تو ادم امن همیم ب هم اعتماد داریم ، ادم بد دلی نیست، بحث همین دوست عوضیشه که کلی از من نشسته توی اکیپشون گفته ب گوش این رسیده و رفته توی مخش

من توی رابطمون هیچ جوره کم نذاشتم که بخواد حتی ۱٪ بهم شک کنه خودش همیشه میگه منو تو ادم امن همیم ب ه ...

خب بازم خودت بهتر میشناسیش ولی بعداً ممکنه این شک خوره بشه ت زندگیت... باید رو در رو کنی تا همه چی معلوم شه که زائده ذهن مریض دوستش بوده و رابطه‌ای در کار نبوده

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
اگر میتونی بهش ثابت کن که باکسی نبودی وگرنه باید ولش کنی

با دوستش تنها بودیم تازه جای عمومی هم بود ولی کسی نبود حالت رفیق طوری باهاش بودم خیلی بهش اعتماد داشتم همه حوره خودشو ثابت کرده بود اعتمادمو جلب کرده بود حتی خونشون رفتم بهم دست نزده بود انفدر بهش اعتماد داشتم، ولی یبار مست کرد و چت کرد و …. من ناخواسته بهم دست درازی شد و اون اینو میدونه نمیدونم از کجا فهمید قطعا خودش گفته دیگه، الان این تقصیر منه؟ اره ازین نظر ک اعتماد کردم تقصیر منه ، طرف از اعتماد من سواستفاده کرده منو گول زده