2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

53 بازدید | 2 پست

یکسال پیش با رژیم آب و کم خوری( خیلی خیلی کم می‌خوردم بیشتر اب می‌خوردم) با رژیم های پی در پی ( مثلا ماهی یکی دو هفته) حدودا بیست کیلو کم کردم الان یه پنج کیلو دیگه می‌خوام کم کنم و رژیم میگیرم ( چه رژیم آب چه رژیم کم خوری چه رژیم میوه ) هر مدل رژیمی باعث میشه بلافاصله اولین روز رژیم فشارم خیلی خیلی پایین بیاد 

ولی من باید این پنج کیلو رو کم کنم اما رژیم بی فایدس 🥺بنظرتون چه رژیمی بگیرم فشارم پایین نیاد؟ قرص ویتامینی چیزی بخورم؟ یا قرص لاغری مصرف کنم ؟ یا ورزش ؟ بعد ورزش در یکماه میتونه کاهش ۵ الی ۷ کیلویی بده؟ و چه ورزشی ؟ نمی‌دونم خیلی راهنمایی کنید

قدر سلامتي تان را بدانيد

خيلي از رژيمهاي بيخودي باعث بر هم خوردن هورمونها ميشود كه اول بدبختي هست

بسم الله الرحمن الرحیم  - بدون اراده خداوند برگی از درخت نمیافتد - عزت و ذلت انسانها دست خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.