2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

136 بازدید | 3 پست

دوقلو باردار بودم یکیش nt 5بودمجبور شدم سقط کنم البته جفتش سقط شد دکتر سونو کرد گفت یه قلت مشکل داره باید بررسی بشه منم استرس شدید گرفتم پیگیر آزمایش بیشتر نشدم تصمیم عجولانه گرفتم از فردای سقط بدجور پشیمون شدم شب و روز خوراکم گریس دلم برای دوقلوهای تنگ شده از زندگی لذت نمیبرم کاش برمیگشتم عقب بیشتر پیگیر آزمایش میشدم بعد عاقلانه تصمیم میگرفتم حالا دارم تصمیم میگیرم ۵ ماه دیگه دوباره اقدام کنم با توجه به اینکه ۴۲ سالمه میترسم دوباره مشکل پیدا کنم از طرفی نمیتونم دوقلوهامو فراموش کنم یه عمر حسرت میخورم بنظرتون چیکار کنم؟     

برای گذشته ای که کاری از دستت برنمیاد گلایه نکن

یک اتفاق خوشایند رو بهت بگم؟؟؟

میدونی تو دو قولوهات رو میبینی و اینکه از اون بالاها دوقولو هات دعات میکنن و چشم انتظارت هستن 

تو کاری نمیتونستی بکنی و به حرف دکتر اعتماد کردی و ازطرفی اگر خدامیخواست حتما بچه ها به دنیا بیان شک نکن سقط نمیشدن حتما صلاح نبوده

بزار خدا برات بخواد و زودی دوباره خبر بدی بارداری و به سلامتی فارغ شی

برای گذشته ای که کاری از دستت برنمیاد گلایه نکن یک اتفاق خوشایند رو بهت بگم؟؟؟ میدونی تو دو قولوها ...

مرسی خواهر فقط دعا کن به آرامش برسم الان هم با چشم گریون دارم مینویسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خواهر فقط دعا کن به آرامش برسم الان هم با چشم گریون دارم مینویسم

عزیزم آن شاالله که به زودی مامان بشی مامان مهربونی هم میشی خودت رو قوی کن بچه ها نیاز به مامان قوی دارن اگر قرار باشه باهراتفاق کم بیاری که نمیشه. آن. شاالله سال آینده این موقع تاپیک بزنی که بچه ام همش گریه میکنه چه جوری آرومش کنم