2777
2789

تازه فهمیدم مادرشوهرم خیلی پشت سرم دروغ میگه و از بدیم ب شوهرم و پدرشوهرم میگه....واقعا ازش موندم همه نوع فحشی هم پشت سرم بهم میده... شوهرم تحت تاثیر حرفاش قرار میگیره و مدام منو اذیت میکنه...

شوهرم خیلی دهن بینه هرچی تو زندگیمونه میره ب پدرمادرش میگه ...کلا فقط از بدیم میگن ... 

بنظرتون چیکارکنم از دست این قوم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلیل کاراش رو میدونی عایا

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل کاراش رو میدونی عایا

همسرم تک فرزنده کلا حسودیش میشه ب من....شما فکرکن من یه خوراکی بخورم اونم میگه میخام😐😐😐

ب شدت حسوده واقعا ازش چندشم میشه دیگه ...متنفرم ازش...زندگیمو نابود کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رابطت رو باهاش کم کن 

چندماهه خونشون نرفتم....فقط ب اصرار همسرم باید جمعه ها باهاشون برم بیرون....اونم فقط پشت سرم حرف میزنه ...مدام دروغگویی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سعی کن زیاد باهاش رفت و آمو نکنی ولی روابطتتم کلا قطع نکنی، دوم اینکه سعی کن دل شوهرتو بدست بیاری و ...

نمیاد لعنتی...فقط ب اونا گوش میده...و اینکه همسرم ب شدت بد بینه...ب همه چی گیر میده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهم نیاشه واست که پشتت حرف میزنه یا نه، بذا بزنه

صداشونو ضبط کردم ک فهمیدم...

همسرم مدام با حرفاش میاد بهم گیر میده دعوا راه میندازه...کلا از چشم همسرم انداختم ...

نمیدونم خدا چرا جوابشو نمیده حالم ازش بهم میخوره...

برا پسرم خرید میکنیم این خانوم حسادت میکنه...چشم نداره بچمو ببینه...فقط الکی جلو همه فربون صدقه ش میره... تحملش برام سخته...

1
5
10
15
20
25
30
35
40