2777
2789

بستگی داره اون یه نفر کی باشه و فحشی که داده تا چه حد بد بوده باشه.خواهرت بوده یا برادرت

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم یه بار تو عمرش از دهنش در رفت به مادرم فحش داد هنوز که هنوزه از دلم در نیومده .هرچند زیاد حس میکنم مامانی نیستم اما بهم برخورد 

تا خرخره از حرف پرم با که بگویم؟این شهر پر از کور و کر و لال و نفهم است.لطفا براعاقبت بخیر شدن فرزندام دعا کنید .
موقعی که این فرد داداشت باشه چی همخونت باشه چی تو رو نوکرت بدونه کارایی بکنه که بابات نمیکنه

آخه... چن سالته اسی.داداشت چن سالشه.مجرده عایا .میدونم چقدر دلت شکسته

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
17 سالشه درسته تو بلوغه ولی تنها اون نیست یه عالمه پسر نوجوان هستش

اسی پسر منم تقریبا ۱۷ سالشه و نمیخوام با گفتن اینکه تو بحران بلوغه تو جیحش کنم .عزیزم میدونم گستاخی یه پسر نو جوون چقدر میتونه آزاردهنده باشه فقط میخوام بگم شاید رفتارش دلیلی داره تا حالا والدینت دوستاش رو دیدن شاید با افراد درستی نمیگرده

از دستش اومدیم خانه مادر بابام که یه مدت بمونیم

خوب نباید خونه رو ترک کنید اینجوری راه آسی کردن شما رو تو دستش میگیره

اسی پسر منم تقریبا ۱۷ سالشه و نمیخوام با گفتن اینکه تو بحران بلوغه تو جیحش کنم .عزیزم میدونم گستاخی ...

مدرسه نمیره باشگاه نمیره از صبح تا شب در حال گیم زدنه نمیدونی واسه یک دستگاه پی اس 5 چیکارا کرد بعد بابتم اومد دستشو گرفت دیگه وحشی شد با هیچ کسی جز خودمونم در ارتباط نیست

یه بنده خدایی
مدرسه نمیره باشگاه نمیره از صبح تا شب در حال گیم زدنه نمیدونی واسه یک دستگاه پی اس 5 چیکارا کرد بعد ...

2 یا 3 ساله حتی رو ی بابامو ندیده هر موقع بابام بیاد میره اتاق در نمیاد

یه بنده خدایی