خواهشن تجربیاتت بنویسید .... اگ ناباروری دارید بگید مشکلتون چیه چند ساله .... من خودم ی سقط داشتم تنبلی دارم و هنوز باردار نشدم الانم کلومفین تجویز شده بهم ... کنارشم رژیم سالم خواری دارم
منم قندو شیرینی صنعتی و هله حوله رو حذف کردم با کلی دارو و ویتامین و لتروزول و ویتاگنوس و دوف ...
من ۴ دوره استفاده کردم لتروزل ماه ۴ باردار شدم با سینال اف ازاد سازی ولی پوچ شد سقط کردم ۹ هفتکی .... بد سقطم جلوگیری نداشتم باردار نشدم الان باز رفتم دکتر جایی دیگ کلومفین نوشته با امپول ضخامت قرص ضخامن
انشاالله به زودی باردار میشی کوچولو که بیاد یادت میره این روزا از بس این وروجکا شیطونن😜 من هر روز ...
خوش به حالت
دوست دارم مامان بشم🤘😔
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
من تنبلی شدید داشتم شیاف چهل گیاه استفاده کردم همون ماه باردار شدم
از کجا گرفتی ؟؟
((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
قرص ip6 هم برای تنبلی تخمدان تجویز میشه که البته فکر میکنم برای مصرفش حتما با دکترتون مشورت کنین،ویتامین د۳,یدوفولیک اینا همه تاثیر میذاره،مصرف سیاه دونه و عسل هم خیلی خوبه
سلام عزیزم من pco بودم ،دکترم بهم پروژسترون داد یه دوره کلموفن که جواب نداد،متفرومین و لتروزل و بعد ...
همه اینارو کردم لتروزل ۴ دوره نوشت بار ۴ گرفت با سایز ۱۸ ولی شد باردار پوچ الانم بد سقطم جلوگیری نداشتم اما باردار نشدم .... دکتر عوض کردم کلومفبن نوشته بدون امپول ازاد سازی اینا ... فقط امدول ضخامت بیشتر شه و قرص ضخامت
۹ هفته بزرور گیاهی سقطش کردم علابمی نداشت با سونو معلوم شد جنین نیست
بارداری پوچ یعنی چی😟