2777
2789

به جز کسایی که از طریق سایت ثبت نام کردند یا آزمون دادند، جدیدا منظورمه، چون قبلا به راحتی حتی با مدرک غیرمرتبطم میشد...

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما واسه ارشد چه قدر خوندید که قبول شدید؟ امسال میخام شرکت کنم ارشد دیدم تربیتی شرکت کردین، آزاد قبول شدید یا دولتی؟ 

لبخند بزن! بدون انتظار پاسخی از دنیا ، بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ لبخند ، با تمام سازهایت می رقصد ..
شما واسه ارشد چه قدر خوندید که قبول شدید؟ امسال میخام شرکت کنم ارشد دیدم تربیتی شرکت کردین، آزاد قبو ...

من فقط تست مدرسان شریف زدم، حدودا ۴ماه، رتبم ۷۰۰ شد پیام نور قبول شدم

عزیزم پارتی داشته باشی میشه، من دوستم شد

خب تا دوسه سال پیش میشد، جدیدا دیگه فقط از طریق سایت و آزمون و.... هست

میشه کتابایی که خوندید رو بگید؟  

منابع تو دفترچه انتخاب رشته هست، من کتابای مدرسان شریف گرفتم تست زدم، خوندنی هارو زیاد نخوندم وقت نداشتم 

خب تا دوسه سال پیش میشد، جدیدا دیگه فقط از طریق سایت و آزمون و.... هست

آره من دوستم باباش فقط1سال جبهه داشت پارسال خرید خدمات شد بعد از 1سال هم رسمی شد، خرید خدمات هم با پارتی شد آشنا داشت تو اداره خراسان شمالی، خیلی خوش شانس بود

لبخند بزن! بدون انتظار پاسخی از دنیا ، بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ لبخند ، با تمام سازهایت می رقصد ..
من فقط تست مدرسان شریف زدم، حدودا ۴ماه، رتبم ۷۰۰ شد پیام نور قبول شدم

من چون لیسانسم نرم افزاره، به نظرت مدیریت آموزشی راحت‌تر قبول میشم یا روانشناسی؟ کدوم بهتره؟

من چون لیسانسم نرم افزاره، به نظرت مدیریت آموزشی راحت‌تر قبول میشم یا روانشناسی؟ کدوم بهتره؟

منم لیسانسم غیرمرتبط هست، به نظرم مدیریت آموزشی راحتتره، روانشناسی به نظر سخت میاد...  البته به علاقه هم بستگی داره‌.  بازم تحقیق کن

منم لیسانسم غیرمرتبط هست، به نظرم مدیریت آموزشی راحتتره، روانشناسی به نظر سخت میاد...  البته به ...

مرسی خیلی لطف کردی جواب دادی، موفق باشی