2777
2789
عنوان

خسته شدم ، تحصیل کرده ها بیایین

351 بازدید | 29 پست

بچه ی درسخون بودم ، نمی دونم چرا با تمام تلاش هایی کردم هیچی نشدم ، یادم میاد چقدر درس میخوندم ، نمرات دبیرستانم همش بیست و نوزده ولی بدشانسی بعدشم نا امیدی ، الان همه میگن تو با این درس هیچی نشدی 

حالا شدم ۲۴ سال با یه پسر شیطون کلی آرزوی سوخته 

افسرده شدم 

میخوام دوباره شروع کنم ولی نمی دونم چکار کنم میترسم دوباره شکست بخورم

همه ی روز فک میکنم ، به نظرتون برم روانشناسی پیام نور یا کنکور انسانی بدم برای فرهنگیان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

کاااش میشد جامون رو باهم عوض میکردیم.من از دانشگاه اومدنم پشیمونم بااینکه رشته و دلنشگاهمم خوبه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بعد ۱۱سال با دوتا بچه امسال رفتم 

تلاش کردن و شکست خوردن بهتر از تلاش نکردن و حسرت خوردنه

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

دوباره شکست بخوری بهتر از اینه که ۷۰ سالت شد بگی چرا دوباره تلاش نکردم. اون موقع به هر دلیلی نشد، الان لزومی نداره باز هم نشه. خودت علاقه‌ت به کدوم بیشتره؟ به‌نظرم اگه علاقه بیشتر باشه سختی‌هاش با زندگی متاهلی و مادربودن رو هم آدم راحت‌تر هندل میکنه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

خیلی سخت شده همه چیز شرایط قبولیا اگ میتونی بخون 

منم میخوام برم ازاد یا غیر انتفاعی روانشناسی بخونم

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

باز تو‌بچه داری هدف داری که پسرتو بزرگ کنی 

من چی که اون همه مهارت داشتم و گفتم دیگه بسه بشینم بچه بیارم از‌این به بعد هدفم این باشه که بچه داری کنم و بچمو‌بزرگ کنم اما خدا گذاشت تو کاسمو بچه دار نشدم الان ۶ ساله همه ی زندگیم متوقف شده که بچه دار شم 

ناشکری نکن