2777
2789
عنوان

رو ابرام

190 بازدید | 9 پست

امروز بهترین روز عمرم بود نینی سایتیا دعاشون گرفتتت دعا کنید فردا ام همینجوری باشهههه وای وایایایپنژژمژ

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم دعای نی نی سایتیا میگیره میشه منم دعا کنید:))))

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

واسه منم دعا کنید🥲💔ک تو این دوسه روز اون چیزی ک میخوام بشه

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

ان شاالله همیشه خوش باشی 

خوشحال بودن و خنده برلب بودن به همه میاد خدا نصیب همه بکنه

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
بارداری؟ 

مال تولدمه

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
به ماهم تعریف کن

فعلا بزار ببینم فردا ام میسه کخ قطعیشو بگم