سلام بچه ها. والا فکرنمیکردم اولین تاپیکم این باشه اما حسابی درمونده شدم پسرم6سالشه پیش دبستانی میره وقتی میاد خونه اصلا همراهی نمیکنه الفبا یا اعداد باهاش کار کنم خیلی حرص بزنم همین اعدادو فقط باهام تکرار کنه اما به نوشتن کوچیکترین علاقه ای نداره اکثر دوستاش الفبایی که یادشون دادن تونستن بنویسن اما این هرچی میپرسم بلد نیست آ رو نمیشناسه چه برسه به نوشتن معلمش میگه تو کلاسم همینجوره انقد درون گرا وارومه که انگار اصلا تو کلاس نیست هیچ توجهی به اموزش معلم نداره فکرکنین طوریه که معلم بنده خدا فکرمیکرد شنواییش مشکل داره اما ذهن وهوشش خوبه از همه لحاظ سالمه اما فقط تو بحر بازی وعلایق خودشه من چیکارکنم یکم تشویق بشه میدونم پیش دبستانی درحد اشنایی مهمه اما میگم حتی با کلماتی که اموزش دادن اشنا نشده کلاس اولش برسه میخواد چه بر سرم بیاره خواهش میکنم اگر تجربه مشابه داشتین راهنماییم کنین تمام نگرانی من واسه سال بعده که چطوری راضی به نوشتن وتمرین کردن بشه
درسش با ورزش و بازی همراهی کن و نیازم نیست حتما اسرار به یاد گرفتن بیشتر کنی چون سال دیگه بازم تکرار ...
درسته اما خیلی بازیگوشع مثلا باهاش بازی میکردم ودرسم میگفتم میگفت بسه دیگه بازی کنیم خسته شدم نمینویسم همه دلیل من از پیش فرستادن همین آشنایی با الفبا واعداد بود که سال دیگه سختش نباشه اما حتی گوش نمیکنه که معلم چی میگه چی یادش میده
دختر منم همینطور بود کلاس اول مکافاتی داشتم که نگو،الانم کلاس دوم هست واقعا شرایط سختی دارم،البته یه ...
حق داری خیلی سخته من که پیش دبستانیه و اهمیتش کمتره انقده حرص خوردم دعوای بچه کردم که باز باباش با من دعوا کرد چرا بچه رو تحت فشار میزاری نمیخواد بنویسه توکه کلاس دومه چی میکشی
یادگیری اعدادش خوبه اما تا وقتی که نخواد بنویسه فکرمیکنم خودمم زیادی سختش میکنم سر همین یه بحثم با ش ...
اصلا اصلا از همین اول با دعوا جلو نرو،با بازی و اینکه خودتون کتاب دست بگیرید بخونید تا اونم یاد بگیره،الگوی زنده بهترین روش من با چهل سال سن واقعا تجربه کردم