2777
2789

هم خیلی کم غذاس هم بد غذاااا.

دکترم‌ میگه کلا نسبت به هم سن سالاش و اون ‌مقدار استاندارد کمتره کوچیکتره.

بعد مثلا از گوشت‌ خوشش نمیاد. حالا خیلی ادما هستن از گوشت خوششون نمیاد اون به کنار، فقط‌ کباب تابه ای دوست داره،‌ ماکارانی رو یه جور که خودن بلدم درست کنم میخوره، اسنک و فست فودی پیتزا اینا میخوره، اش دوست داره کم‌میخوره. کلا چیزی خیلی کمی ‌میخوره.خیلی بد غذاس. گوشت خورشی خوشش نمیاد ولی گوشت چرخ کرده خیلی دوست داره... ولی مثلا اب ماهیچه رو بهش میدم یکم بخوره. داداشم ۶ سالشه کلا خیلی ضعیفه لاغره. بعد مامانمم کاری نداره میگه گوشت دوست نداری؟ خب پس نخور غذا. خوراکیم نمیدم تا غذا نخوری. اونم هیچی نمیخوره واقعا.😐 سه روز گشنش بزاری هیچیش ‌نمیشه. خودم دلم نمیاد میگم بزار بخوره هرچی‌ میخواد. خیلی بده‌ میگم چرا دوست نداری‌ میگه به تو چه خوشم نمیاد بخورم.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من  بچه غذا نخورد ولش کن هر چی اصرار کنی بدتر میشه

ولش کنی از اینی که هستم نی قلیون تر میشه.

دکتر میگه بدید بخوره...

بدنش نیاز داره به یه سری چیزای مقوی.

روش من با مامانت یکیه😄

خب الان ولش کنی هیچی نخوره میمیره از‌ گشنگی.

اونم ‌نمیخوره اصلااا. بمیره ام ‌نمیخوره.

بعدم روش اشتباهیه باید بدی بخوره شده به زور. 

دکتر‌ میگه جور شده بدید.

نمیشه که همینجوری الکی کلش کرد تا یه قاشق نهایتا غذا بخوره که نمیره.

ظرف و قاشق مخصوص کودک بخر قاشق غذا مثل هواپیما با صدات حالت فرود در بیار بزار تو دهان بچه ادا اصول ...

۶ سالشه ها.‌مگه دو سالس.

بازم‌دو ساله بود اینارو کاری نداره کلا خوشش نمیاد.