پلوپز پارس خزر دارم, هیچوقت از برنجی که تحویلممیداد خوشم نیومد, شوهرمم پسندش نبود واسه همین خیلی کم ازش استفاده کردم.
شما استفاده دیگه ای از پلوپز دارید؟؟
تو فکرم بفروشمش چون جاگرفته
بنظرتون نگهش دارم یا رد کنم بره
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمم قدیما توش کیک پختم خوب بود اما الان به پخت فر عادت کردم
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من دارم، همیشه ازش استفاده میکنم. حتما مقدار آبو نمیدونی. امروزم عدس پلو توش درست کردم.عالی.
برحسب همون پیمانه خودش و چیزایی که توی دفترچه نوشته بود انجام میدادم. یه حالت پلاستیکی طور میشد دونه های برنج.
عدس پلوتون ابکشی هست توی پلوپز دم دادید؟ یا کته ای بوده؟
اونام خودشون دارن استفاده نمیکنن. حتی آرام پز هم دارن سالهاست اون بالا خواب میخوره
برحسب همون پیمانه خودش و چیزایی که توی دفترچه نوشته بود انجام میدادم. یه حالت پلاستیکی طور میشد دونه ...
تو پلو پز همیشه کته ای.برنج سفیدم نیم ساعته آماده هست.بستگی به برنجت داره، من برنج عنبر بو برا هرلیوان برنج یک و نیم لیوان آب میریزم. اگه کم و زیاد بشه خوب در نمیاد. باید قلق برنجت دستت بیاد.
تو پلو پز همیشه کته ای.برنج سفیدم نیم ساعته آماده هست.بستگی به برنجت داره، من برنج عنبر بو برا هرلیو ...
من بدم میاد که دونه های برنج عین برنج پلاستیکی!! به هم میچسبن
حتی ته دیگش هم نرم و پلاستیکی درمیاد و اصلا خوشرنگ نیست
حالا بازم امتحان میکنم ایندفعه با کم و زیاد کردن اب برنج