2777
2789
عنوان

پریـود و کنکـور🔴💯🌱💚

419 بازدید | 5 پست

سلام کنکوریا👋

سلام گرم من ب دلای سرد و خسته‌ی شما😁👋

چن تا تاپیک پریود دیدم الان یاد کنکور و پریود افتادم...گفتم در موردش یکم باهاتون صحبت کنم شاید مفید باشه👀

.

از اینکه توی این بازه‌، حالتون خوب نیس، درد دارید و نمیتونید ب درساتون برسید...نگران نباشید. عذاب وجدان نداشته باشید...همه این مشکلو دارن.

روزای اول ساعت مطالعه‌تون رو کمتر کنید، بیشتر استراحت کنید، هیچ اشکالی نداره

اگه دردتون طاقت‌فرساست، مسکن بخورید.

یه باکس داشته باشید، خوراکی‌هایی که حالتون رو خوب میکنه رو اون تو بذارید و توی این بازه ، مصرفش کنید.

با خودتون لطفا مهربون باشید...اگه با بقیه سرجنگ برمیدارید، این کارو با خودتون نکنید...متوجه باشید که دارید روزای سختی رو میگذرونید، یکم آسون تر بگیرید.

و مسئله‌ای که همیشه ذهنمو درگیر میکرد، این بود که اگه روز کنکور پریود بودم، یا سرجلسه پریود شدم، چیکار کنم؟😬

یه هفته قبل کنکور رفتم دکتر... دغدغه‌مو گفتم و ی قرص تجویز کردن، ک با مصرفش پریودم عقب افتاد و روز کنکور پریود نبودم😁 خلاصه بابت این نگران نباشید😂

نکته‌ی دیگه‌ای یادم اومد تو کامنتا میگم😎

راستی رشتم انسانی بود و ب سوالای کنکوری‌تون توی این رشته میتونم جواب بدم💚

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

اره منم وقتی کنکور دادم ترسیدم پریود شم😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂 دغدغه‌مون فقط😐😂

ههه منم یه تاپیک زدم به همین موضوع

اسمش گذاشتم.  بدترین وضع میدونی چیه 😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

ههه منم یه تاپیک زدم به همین موضوع اسمش گذاشتم.  بدترین وضع میدونی چیه 😂

آخی😂😂 برم بخونمش😂

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
آخی😂😂 برم بخونمش😂

ههه