2777
2789
عنوان

مامان بابام میخوان برن ، خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از کجا میگن افغان بودن؟؟

شب قبلش با هفته قبلش زنش پست گذاشته بود که اومده بودن تو خونش. لهجه طرف ایرانی نبوده و از اتباع بوده

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
مگه دوربین نداشتن ؟؟؟

میگن دوتا دوربین بوده که میخوان بررسیش کنن 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بابا بیخیال، اخبار که گفت قاتلین مهرجویی از اتباع خارجی نبوده

اخبار که مصداق صداقته....

در کل هنوز نفهمیدن کلا کی بوده چ قصدی داشته چ برسه ب اتباع نبودنش.اینو گفتن جو اروم کنن

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
پس از کجا میگن افغان بودن؟؟

زنش گفته بود البته سربسته تو پستش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اخبار که مصداق صداقته.... در کل هنوز نفهمیدن کلا کی بوده چ قصدی داشته چ برسه ب اتباع نبودنش.اینو گف ...

والا اخبار ما سراسر راست و درستی و صداقته😑

اخبار که مصداق صداقته.... در کل هنوز نفهمیدن کلا کی بوده چ قصدی داشته چ برسه ب اتباع نبودنش.اینو گف ...

به نظر من چون خیلی وقت بود تهدید میشدم احتمالا طرف کسی بوده که باهاش مشکل داشته و قاتل اجیر کرده. اگر طرف قصد دزدی داشت دیگه از قبل اطلاع رسانی نمیکرد. 

والا اخبار ما سراسر راست و درستی و صداقته😑

بر منکرش صلوات😀

به نظر من چون خیلی وقت بود تهدید میشدم احتمالا طرف کسی بوده که باهاش مشکل داشته و قاتل اجیر کر ...

صددرصد مشکل داشته . مگ یکی مریضه الکی یکیو بکشه. تازه ب قصد دزدی هم ک نبوده