سلام اینایی که دارم مینویسم تو اوج دلخوری و دلشکستگی هست بچه ها دارم درد دل میکنم نه کسی بهم مدال میده نه الان حالم خوبه من ۲۶ سالمه به گفته ۹۹ درصد اطرافیان چهرم خوشگله قدو هیکلم خوبه جذابم جوریکه هرجا رفتم همه خوششون اومده ،ولی تابحال هیچ خاستگار خوبی نداشتم ،الانم درس میخونم آینده ی شغلیم خوبه ،در حاله حاضر یه نامزد ۴۲ ساله دارم ک بقدری نا دیدم گرفته بقدری اذیت کرده و خیانت ک واقعا قصد دارم جداشم سوالی ک پیش میاد چیشد ک ادم کج و کوله ی اسکولم منو دوست نداشت؟؟از هر لحاظ سربودم بهش ،دوسش داشتم ،الان دل چرکینم ازش میرم از کنارش برای همیشه ولی چرا اینطوری شد زندگیم ؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسی هیچی تقصیر تو نیست تو یه دختر جوونی تو اوج عشق و اشتیاق و انرژی نامزدتون تو سن بالا همه احساساتش فروکش کرده الان دنبال آرامش و سکون شما دوتا حرف همو متوجه نمیشین بهتره با مشاور صحبت کنید و خودتون تخریب نکنید