خدا رو شکر زخم نوک سینه ام خوب شد ولی هنوز وقتی شیر میدم سوزش داره یکیشون، همیشه هم نوکش سفت و برجسته است، چرا خوب نمیشه؟ اون یکی سینم فقط وقتی دخترم ازش میخوره نوکش جمع میشه و بعدش صاف میشه ولی این یکی همیشه سفت و در حال سوزشه، مرتب هم هیدرودرم میزنم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
💏هــــم نــفــسـ💏:
✨🍂
هر زنی...
برای لبخند زدن درآینه
باید مردی را داشته باشد که:
با شانه انگشت هایش
گره دلتنگی موهای بلند زن را
باز کند و بگوید:
هرجور که باشی، زیبایی...
مامان نجوا شما هم مدام نوکش سفت بود؟ ینی کامل خوب شد بعدش؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
سفت بودنش خیلی اذیت میکنه میرم بیرون از زیر مانتو پیداست
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
هیدرودرم میزنم روزی چندین بار ولی نوک سینه راستم هنوز میسوزه