2777
2789
عنوان

دوست خارجی ام

759 بازدید | 56 پست

سلام دوستان من از طریق فیسبوک یک دوست خوب پیدا کردم خیلی خوبه اهل تایوان هست ولی در هنگ کنگ زندگی میکنه از زندگیش از غذاهاش از خونه اش از جایی که هست برام عکس می‌فرسته در روز ۵۰۰۰ دلار درآمد داره از گربه اش عکس می‌فرسته گربه اش چشم های آبی داره اگه اون ها دارن همچین زندگی میکنن پس ما داریم چیکار میکنیم واقعا تعجب می‌کنم زندگی ما با اون ها چقدر فرق داره خوشبحالشون ما تو عمرمون یک روززندگی اون رو نکردیم و با این اوضاع هم...بهم میگه عزیزم چه مارک لباس میخری من هم بهش میگم هر لباسی که ازش خوشم بیاد اسم مارک لباس هارو هم نمیدونم😂

۵۰۰۰هزار دلار ؟دقیقا کارش چیه ؟

یه دکتر درس خونده تو اروپا اینقدر ماهی در نمیاره  خالص

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب پول خودمون چقد میشه

زیاد 😅

الان هر دلار تقریبا ۵۲شده 

خودت دیگه ضرب کن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

۵۰۰۰ تا توی ماه میگیره نه در روز 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
نپرسیدم ازش واقعا ماچه بلایی سرمون اومده عکس خونه مون رو فرستادن اون هم عکس خونه اش رو فرستاد بدجور ...

خب وقتی شغلشو نمیدونی قیاس چی میکنی محاله یه ادم عادی همچین پولی در بیاره جز اینکه خلاف کار باشه خارج که مثل ایران نیست کلی مالیات و حساب کتاب داره 

۵۰۰۰هزار دلار ؟دقیقا کارش چیه ؟ یه دکتر درس خونده تو اروپا اینقدر ماهی در نمیاره  خالص

بهم گفت تو ارز دیجیتال ویا نمیدونم هوش مصنوعی سرمایه گذاری کرده ویکی هم تو یه شرکت کار میکنه