2777
2789
عنوان

بچه ها میرن مدرسه یا پیک نیک...

430 بازدید | 31 پست

پسرم ناهارشو گذاشتم خورد پولش دادم رفت کیک و آبمیوه گرفت دو مدل میوه گذاشتم با یه ساندویچ نون پنیر گردو اومده میگه مامان اینا که سه تان من چهار تا زنگ دارم زنگ دیگه رو چی بخورم آنچنان چشم غره رفتم که طفلی نمیدونم چجوری فرار کرد یا اون روز رفتم مدرسه زنگ تفریح میبینم پسره یه دستش نوشابه یه دستش ساندویچ یه موز و یه شکلات کاکائویی هم آویزون جیبش بود...زمان ما یه نون پنیر بود خیلی هم می‌خواستیم خودمونو تحویل بگیریم سان*دیس می‌گرفتیم با ویفر موزی، الان چمیدونم پیراشکی درست کن کیک درست ،با دوتا بچه ی کوچیک واقعا از لحاظ جسمی کم آوردم خیلی بچه ها پر توقع شدن متاسفانه

...شما چی میزارین واسه بچه هاتون 

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ها پر توقعشون کردن بهش فکر کنید گناه نداره بقیه همش بجوعن بخورن یکی دیگه گشنه نگاهشون کنه بچها حسودن حتی توی تغذیه حواستون به این مورد باشه

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

نوش جونشون بچه ان

من خودمم میرفتم مدرسه اینقدر چیز میخوردم دوستم خوراکیامو میبرد میذاشت تو کیفش زنگ اخر پس میداد

میگفت میترکی🤣🤣🤣🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم از شام شب قبل یا ناهار مقداری هم بذار برا صبحانه مدرسش نون پنیرم بذار یه بیسکویت کیک و یه نوشیدنی شربت هم می تونی درست کنی اونا که سختش میکنن ولی بیا ما سختش نکنیم🥰

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

شاید گرسنه اش میشه طفلی .‌‌من میوه و لقمه میزارم یه وقتایی نمیخوره و میاره خونه میگه مامان مخشامون زیاد بود فلصت نشد بوخولیم 😂😂😂😂 پیش دبستانیه اما سر درس و مشق جدی😁😁 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

دختر من فقط کیک، پنکیک،نون تست با شکلات صبحانه میبره به همراه میوه.

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

برای ساعت ۹/۵ باید یه لقمه طوری داشته باشند .. 

نیمرو یا کره بادام زمینی یا نوتلا و یا خامه عسل می‌زارم داخل نون تست .. 

دو تا میوه + آجیل .. هویج و فلفل دلمه ای یا گوجه هم اصرار داره ببره . 

ناهار رو هم مدرسه میخوره براش سبزی خوردن می‌زارم .  

مدرسه هم میان وعده میدن .‌. گاهی شیر .. بستنی .. اسنک نان و پنیر و گردو .. میوه ..