دوستان ازتون خواهش میکنم اگه میتونید کمکی کنید دریغ نکنید ازم،من یه مشکلی دارم که باید توی سامانه سجاد درخواست بدم.
کسی میدونه این تاریخ شروع تحصیل و پایان تحصیل چیه ..
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
ازکجا میتونم تاریخ دقیقش رو پیداکنم.اخه من فقط سالش رو فقط میدونم.ماه و روز رو یادم نیست که
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
ممنون عزیزم.خیر ببینی.برم ببینم میشه.اگه سوالی داشتم بازم مزاحمت میشم اگر تونستی ممنون میشم جوابم رو بدی❤️🤝
موفق باشید.گفتم شاید بدونی.مثلا من الان برای ثبت نام مینویسه مقطع تحصیلی..باید بزنم دیپلم؟یا کارشناسی؟ بعد اینکه وضعیت تحصیل چی بزنم..دارای پذیرش و عدم مراجعه رو میتونم بزنم؟
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
و اینکه چند ترمه نرفتم..شاغل به تحصیل میشه،یا عدم مراجعه،دارای پذیرش...؟