2777
2789

برا تولد پسرم به هر خانواده یه سینی فینگر میدم شامل همبرگر پیراشکی سمبوسه بورک . آیا این شامه یا برنج و جوجه هم سفارش بدم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کافیه

خیلی خرج نکن برای تولد 

بعد کادوهای خیلی کم میدن حرص می خوری فقط

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

آخه کی میره تولد پیراشکی و کالباس بخوره

من باشم پول نمیدم😂😂😂

جوجه با برنج

یا الویه 

یا چلو کباب بده ...خوشمزس هیچ بعدم فردا نرن بگن سوسیس و کالبلس بهمون داد

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نه کافیه خیلی خرج نکن برای تولد  بعد کادوهای خیلی کم میدن حرص می خوری فقط

عزیزم توی اغلب مراسمات با کادو هزینه ای که میکنی در نمی یاد اگه هدفتون از مراسم گرفتن جمع کردن کادو هست بهتره نگیرید که حرصم نخورید

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

خب میخوای خانواده اییش نکن 

حالت سلف سرویس همه رو بچین

نه دیگه اگه حجمش کافی باشه کباب اینا نمیخودد

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

میتونی ماکارونی درست کنی 

سالاد ماکارونی 

کیک مرغ 

کشک بادمجون

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
آخه کی میره تولد پیراشکی و کالباس بخوره من باشم پول نمیدم😂😂😂 جوجه با برنج یا الویه  یا چ ...

البته فینگر هزینه ش با چلو کباب یکی در میاد فقط چون کوچیکه به چشم نمیاد زیاد

البته فینگر هزینه ش با چلو کباب یکی در میاد فقط چون کوچیکه به چشم نمیاد زیاد

همون دیگه مردم عقلشون ب چشمشونه 

همون جلو کباب بده 😂😂فردا نرن خارت کنن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
خب میخوای خانواده اییش نکن  حالت سلف سرویس همه رو بچین نه دیگه اگه حجمش کافی باشه کباب اینا ن ...

سلف میترسم خجالت بکشن بردارن . اضافه میذارم رو میز ک اگه کسی خواست برداره . چون کیک و پاپ کورن و سالاد ماکارونی هم هست پرسیدم جوجه هم بدم یا نه